Délmagyar logó

2018. 12. 12. szerda - Gabriella 0°C | 5°C Még több cikk.

Markovics-emléktorna

November 19-én és 20-án rendezi meg Szegeden a Csongrád Megyei Röplabda-szövetség, a Szeged Városi Sportigazgatóság, a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Diáksport-szövetség a hagyományos Markovics Endre-emléktornát.
November 19-én és 20-án rendezi meg Szegeden a Csongrád Megyei Röplabda-szövetség, a Szeged Városi Sportigazgatóság, a Csongrád Megyei Önkormányzat és a Csongrád Megyei Diáksport-szövetség a hagyományos Markovics Endre-emléktornát. Az eseményen a lány és fiúcsapatok mini és gyermek korcsoportban az Arany, a Tabán és a lila iskola sportcsarnokában, valamint az Etelka sori munkacsarnokban mérkőznek meg egymással. A megmérettetésen 75 együttes (gyermek fiú: 6, mini fiú: 12, gyermek lány 22, mini lány: 35) vesz részt, és feltűnő, hogy a gyengébb nem sokkal nagyobb számban képviselteti magát. Szeged tíz csapatot delegál.

A mérkőzések szombaton, a lilában 8.30-kor, az Aranyban és az Etelkán 9-kor, a Tabánban 10 órakor kezdődik, míg vasárnap 8-tól (lila), 8.30-tól (Tabán, Etelka sor) és 9 órától (Arany) folytatódnak a küzdelmek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Finiselnek az építők

A Szeged Városi Sportigazgatóság fejlesztési tervében kiemelten a sportcsarnok korszerűsítése… Tovább olvasom