Délmagyar logó

2019. 04. 21. vasárnap - Konrád Még több cikk.

Megalakult a Szegedi Vízilabda Akadémia

A Csongrád megyei székhely három klubja, a Szeged SZTE női csapata, a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat és a Szegedi Vízipóló Suli egyesül, egy klubba tartozik.
Hétfő délelőtt hivatalosan is bejelentették, hogy megalakult a Szegedi Vízilabda Akadémia. A Csongrád megyei székhely három klubja, a Szeged SZTE női csapata, a Szegedi Férfi Vízilabdacsapat és a Szegedi Vízipóló Suli egyesül, egy klubba tartozik. Az SZVA elnöke a háromszoros olimpiai bajnok dr. Molnár Tamás lesz.

– Közösen dolgozunk tovább a szegedi vízilabdáért, azért, hogy a női és férfi csapat az első osztályban szerepeljen, minél több helyi fiatallal a soraiban. Szeretnénk kialakítani egy olyan életpályamodellt, ami vonzó, a sport mellett a tanulás is főszerepet kapjon minden játékosnál. Az egyetem ebben kiemelt szerepet kap majd. Bízunk benne, hogy az új uszoda még nagyobb lökést ad a sportágnak – mondta a Szegedi Vízilabda Akadémia elnöke, dr. Molnár Tamás.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Emberhátrányban is nyert a Tiszasziget a megyeegyben, gyorsan eldőlt a megyekettes rangadó - minden megyei eredmény itt!

Emberhátrányban is nyert a Tiszasziget a megyeegyben, gyorsan eldőlt a megyekettes rangadó - minden megyei eredmény itt!
Megyeegyes és megyekettes eredmények egy helyen. Tovább olvasom