Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Megyeegy: Borsodi Szabolcs tippel a hétvégére

A Csongrád megyei I. osztályú labdarúgó-bajnokságban a 28. forduló következik. A hétvégén hét meccset rendeznek, a nyolcadikat, a Csanádpalota (6.)–Sándorfalva (14.) összecsapást jövő szerdán 17 órakor pótolják.
A 28. forduló találkozóira ezúttal Borsodi Szabolcs (képünkön, 37), a Székkutas támadója tippelt. A gólvágó szerint egyetlen olyan mérkőzés lesz a játéknapon, amelyen borulhat a papírforma, ez pedig az UTC és az Ásotthalom összecsapása. A többi találkozón nyernek az esélyesek, így az éllovas Tisza Volán, a Mórahalom és a Makó is. Győzelmet vár a Kistelektől, amely a kieséstől menekül – Borsodi szerint egyelőre sikerrel.

Mórahalom (3.)-Tápé (10.)
Szombat, 17 óra, Mórahalom, vezeti: Bánáthy János (Gera, Szalai Sz.): – Fix egyest várok, mivel a Mórahalom dobogós helyen szeretne végezni, és ebben a hazaiak hétközi kupameccsterhelése sem számít.

Szentesi Kinizsi (12.)-Makó (4.)
Szombat, 17 óra, Szentes, vezeti: Csöngető Endre (Kovács A., Barna Z.): – Szintén dobogóra vágyik a Makó, ezért minden szempontból vendégsiker lehet. A Szentest nem veszélyezteti a kiesés, ezért talán megnyugodhat.

UTC (2.)-Ásotthalom (8.)
Szombat, 17 óra, Szeged, Kertész utca, vezeti: Csamangó Tamás (Orosz K., Minda): – Ez lesz a forduló meglepetése: hatalmas döntetlent várok, mert az UTC elfáradt a menetelésben.

Algyő (7.)-FK 1899 Szeged (9.)
Szombat, 17 óra, Algyő, vezeti: Antal Péter (Bárth, Géró): – Nincs az FK-ban annyi, hogy nyerjen, főleg mert nem látom, ki szerezne gólt. A jobb erőkből álló Algyő győz.

Kistelek (15.)-Csongrád-Turbó (11.)
Vasárnap, 17 óra, Kistelek, vezeti: Vereska Mátyás (Csamangó, Kószó): – A Kistelek megragadja az utolsó esélyét, és behúzza a három pontot. Az életben maradásukhoz nagyon nagy szükségük van rá.

HFC (5.)-SZVSE (13.)
Vasárnap, 17 óra, Hódmezővásárhely, vezeti: Borbás Bottyán (Bartucz, Samu): – A hazai szívem azt diktálja, hogy ez a meccs fix egyes.

Nagymágocs (16.)-Tisza Volán (1.)
Vasárnap, 17 óra, Nagymágocs, vezeti: Dobai János (Szeles, Szeri): – A táblázaton elfoglalt helyezések pontosan mutatják a várható végeredményt: biztos Volán-győzelmet jósolok.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alp-Favill Tisza Squash SE: arany után bronz

A tavalyi bajnoki cím után idén a harmadik helyen végzett az Alp-Favill Tisza Squash SE élvonalbeli fallabdacsapata. Tovább olvasom