Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 4°C Még több cikk.

Megyei futballhírek

Rövid hírek Csongrád megye sportéletéből.
Aradi ellenfél
Gyula. Második edzőmérkőzését játssza ma 11 órától Gyulán az NB II- es Szeged 2011-Grosics Akadémia egy aradi csapat ellen. A keretben friss változás, hogy Geiger Norbert hazatért Dabasról, Manga Zsoltot pedig kölcsönadta a klub Tatabányára. Korábban már megírtuk, hogy a hírek szerint megegyeztek a békéscsabai Balogh Miklóssal, ám a klub tegnapi tájékoztatása szerint a védő szer- ződését még nem írták alá, így hivatalosan nem tartozik a kerethez.

Érkezett: Andorka Péter (Siófok), Geiger Norbert (Dabas, kölcsönből vissza), Kovács Balázs (Gyula, kölcsönből vissza), Pászka Lóránd (Gyula, kölcsönből vissza).

Távozott: Zseljko Belecsan (?), Fitos László (?), Hegedűs Edvin (?), Kéri Tamás (SZEOL SC), Manga Zsolt (Tatabánya, kölcsönbe), Máté Péter (?), Polareczki Roland (?), Pozsár Gábor (?), Zaharia Csaba (?).

HFC: három érkező
Hódmezővásárhely. Három játékost már leigazolt a héten az NB III-as újonc HFC: a kapus Bordás Dániel, a támadó Mihálffy Zsolt és Tóth Attila is érkezik. Mellettük többekkel is tárgyalásban állnak: Bartyik Norbert, István László, Komáromi András, Styecz Milán, Szabó Gergő, Szabó Szilárd és
Vass Tamás sorsa is eldől a következő napokban. A HFC ma 11 órától hazai környezetben játszik edzőmeccset a Tiszakécske ellen.
Érkezett: Bordás Dániel (Orosháza FC), Mihálffy Zsolt (Zsombó), Tóth Attila (Makó).
Távozott: Szlobodan Djordjevics (szerb, ?), Király Dávid (Mórahalom), Denisz Lazinica (szerb, ?), Zdravko Maravics (szerb, ?), Szasa Nikutovics (szerb, ?).

Neves edzőtársak
Szeged. Az NB III-ra készülő SZEOL SC ma 10 órától a Bácsalmás ellen játszik edzőmeccset a Felső Tisza- parti stadionban. A felkészülésben neves társak segítik a klub játékosait: a héten edzett Tóth Ákos csapatánál a már visszavonult válogatott támadó, Szabics Imre, az U20-as válogatott Forgács Dávid, valamint az NB I- ben is megfordult Huszárik Zsolt és Búrány Zoltán. Szintén a SZEOL-lal tréningezik a kapus Nacsa Péter, aki legutóbb Szolnokon játszott, és van esély a leigazolására, ahogy Búrányéra is. Nacsa és Búrány személyében újabb Volán-nevelések térnének vissza Fülöp, Kéri és Makra után.

Érkezett: Fülöp Tibor (Tápé), Kaszás Krisztián (FK Becsej – Szerbia), Kéri Tamás (Szeged 2011-Grosics Akadémia), Makra Zsolt (Orosháza FC), Rácz László (Nagyatád).

Távozott: Bata Csongor (?), Bojan Bjedov (szerb, Szerbia), Dlusztus András (Vác), Joseph Martial Ngalle (kameruni, ?), Paska Balázs (Németország).

Ma már játszanak
Ásotthalom. Összeállt a felkészülést július 7-én elkezdő megyeegyes Ásotthalom edzőmeccsprogramja.

A program, ma, 18: Jánoshalma– Ásotthalom, július 16., csütörtök, 18.30: Jánoshalma–Ásotthalom, július 22., szerda, 18.30: Kiskunmajsa–Ásotthalom, július 25., szombat, 17: Ásotthalom–Bácsalmás, július 30., csütörtök, 18.30: Ásotthalom–Kelebia, augusztus 1., szombat, 17: Ásotthalom–Kiskunmajsa, augusztus 8., szombat, 17: Ásotthalom–Tompa.

Két csapatot indítanak
Bordány. A Bordány SK is leadta nevezését a 2015–2016-os bajnokságokra. A klub tájékoztatása szerint az elmúlt évekhez hasonlóan két felnőttgárdát indítanak, így a megyei II. és III. osztályban is részt vesznek. Az utánpótlásban U19-es és U16-os együttest, valamint a Bozsik-program keretein belül U7-es, U9-es, U11-es és várhatóan U13-as gárdát szerepeltetnek a következő szezonban.

Edzőt váltott a dobogós
Szeged. Edzőt váltott a Csongrád megyei IV. osztály Keleti csoportjában bronzérmet szerző IKV-Alsóváros: Segesvári Csaba távozott posztjáról, utódja Ludányi Sándor lett, akinek munkáját a korábbi tréner, Kiss Ferenc segíti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Íjászat: bajnoki ezüstérem, csúcsdöntéssel

A Zágráb melletti Dugo Selóban rendezték az íjász Közép-európai Kupa horvátországi fordulóját. Tovább olvasom