Délmagyar logó

2018. 12. 13. csütörtök - Luca, Otília -4°C | 3°C Még több cikk.

Menetel a Vásárhely

A labdarúgó NB III-ban szereplő megyei együttesek közül nyert az Algyő és a HFC, a Csongrád idegenben kapott ki. A Vásárhely folytatta tavaszi jó szereplését.
Algyő–Gyula 3–1 (1–1)
Algyő, 100 néző. Vezette: Mozsár.
Algyő: Ábrahám – Varga N. (Szélpál A.), Kothencz, Vass, Krucsó – Retek, Gyimesi, Sipos, Daróczi – Katona (Balogh), Pálinkó. Edző: Lóczi István.
Gyula: Kiu – Fabulya (Radnóti), Pribolyszki, Bányai P., Laurinyecz – Oláh – Cseke (Kádár), Varga A., Tamási, Süli (Sztraczinszki) – Germán. Edző: Oláh Ferenc.
Gólszerzők: Pálinkó, Katona, Kothencz, ill. Tamási.
A győzelmi kényszertől hajtott Algyő valósággal nekiesett ellenfelének, azonban a korán bekapott potyagól lehűtötte a hazai kedélyeket. A második félidőben a végrehajtott cserék és hadrendi változás után a házigazdák sorozatos támadásaikkal megtörték a vendégek ellenállását.
Lóczi István: – Kiszenvedtük a győzelmet, magunknak tettük nehézzé a mérkőzést.
Jók: Kothencz, Retek, Pálinkó, ill. Tamási, Bányai P.

HFC–Szarvas 5–1 (1–1)

Vásárhely, városi stadion, 350 néző. Vezette: Barta.
HFC: Bíró – Mészáros, Dálnaki, Pécsek, Huszár (Mucsi D.) – Varga M., Nagy A., Keller, Marton (Rácz D.) – Bernát, Ruszinszki (Borbás P.). Edző: Rostás Károly.
Szarvas: Demjén – Medvegy, Pákozdi, Rónyai, Kis M. – Kajtár (Terhes), Darida P., Kasik (Kugyela), Csellár (Kiszel) – Klimaj, Bene. Edző: Cziglédczki Ákos.
Gólszerzők: Bernát (2), Mészáros, Dálnaki, Ruzsinszki, ill. Bene (11-esből).
Az első félidőben sok hibával játszott a hazai együttes, és meglepetésre a vendégek szereztek vezetést. Még a szünet előtt Bernát egyenlített, és ez megnyugtatta a HFC-t. Fordulás után már csak egy csapat volt a pályán. Sorozatban alakították ki a gólhelyzeteket a házigazdák, és ezekből négyet értékesítettek is. Az esélyeknek megfelelően magabiztos sikert aratott a Vásárhely.
Rostás Károly: – Az első félidei gyenge játék után a második félidőben már az történt a pályán, amit mi szerettünk volna.
Jók: Dálnaki, Keller, Mészáros, Bernát, ill. Bene.

Szolnoki Spartacus–Csongrádi Tiszapart SE 1–0 (0–0)

Szolnok, 50 néző. Vezette: Viczián.
Szolnok: Bak – Szabó, Luca, Kosaras, Gódor – Balázs, Horváth, Bontovics (Dálnoki), Nagy – Sárkány, Ruskó. Edző: Gömöri Béla.
Csongrád: Palatinusz – Kozma, Forgó, Lovas – Szeri, Korom, Bagi, Lévai, Váradi (Sazbó) – Bertók, Kovács (Bárdosi). Edző: Kurucz István.
Gólszerző: Sárkány.
Az első félidőben a játék a Csongrád térfelén folyt, és a hazaiak nagy magassági fölényüket kihasználva rögzített helyzeteknél sok veszélyt jelentettek. A szünet után a játék teljesen kiegyenlítődött, sőt a vendégek már többet birtokolták a labdát. Ennek ellenére a 77. percben egy szögletet követően Sárkány eredményes tudott lenni, 1–0. A döntetlen igazságosabb lett volna.
Kurucz István: – A mérkőzés képe alapján nem érdemeltünk vereséget.
Jók: Luca, Horváth, Sárkány, ill. Kozma, Bagi, Bertók.

További eredmények: Örkény–Mezőtúr 2–1, Újszász–Cegléd 0–1, Baja–Túrkeve 3–1, Kiskunfélegyháza–Monor 2–1.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öt hetet töltött Horvátországban a kenus csapat

Öt hétig Horvátországban edzőtáboroztak a Démász-Szegedi VE kenusai, akik az edzések mellett… Tovább olvasom