Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Mészáros Kornélia: civil pálya következik!

Mészáros Kornélia távozik a Szeviép-Szeged NB I A csoportos női kosárlabdacsapatától. A bronzérmes gárda csapatkapitánya befejezi a játékot, a nyártól következik számára a civil élet.
Mészáros Kornélia 24 évet kosárlabdázott, ebből 16 évet Szegeden. Az elmúlt hat szezonban a Szeviép gárdáját erősítette az egykori válogatott bedobó. Tegnap azonban érkezett a friss hír: Mészáros távozik, befejezi a játékot, az államvizsgája után következik számára a civil élet.

– Még februárban jeleztem a vezetőknek – kezdte a beszélgetést Mészáros Kornélia –, hogy szeretnék még egy idényt játszani. Sokáig vártam, hiszen más csapattól nem volt ajánlatom. Sajnos végül nem sikerült megegyeznünk, így távozom Szegedről. Minden Budapesthez köt, így a diploma megszerzése után a fővárosban képzelem el a jövőmet. Dolgozni szeretnék, egyelőre még nincs elképzelésem, hogy melyik területen. Nem így terveztem a kosárlabda befejezését, sajnálom, hogy nem maradhattam a csapatnál.

Természetesen kíváncsiak voltunk Domokos Mihály, ügyvezető véleményére is.
– Elsőként tettük meg az ajánlatunkat Mészáros Kornéliának. Sokáig nem kaptunk választ. Mivel már az elmúlt szezon előtt is jelezte, hogy ez az utolsó idénye, ezért úgy gondoltuk, nem kíván tovább nálunk maradni. Kedden este volt egy elnökségi ülés, amelyen szóba került Mészáros szerződése. Mivel nem áll rendelkezésre több pénz, ezért nem tudtunk szerződést ajánlani neki. Nem titok, már megegyeztünk a DKSK játékosával, Kovács Krisztinával, így Szlimákkal kiegészülve ők alkotják a bedobó posztot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szente: Tatabánya

Szente Gábor, a Pick Szeged kapusa Tatabányára távozik, ugyanakkor Bajusz újabb egy évre kötelezte… Tovább olvasom