Délmagyar logó

2019. 07. 19. péntek - Emília 17°C | 27°C Még több cikk.

Minden poszton erősített az SZVSE - A SZEOL SC-ből hárman is csatlakoztak

NB-s rutinnal rendelkező labdarúgókat szerződtetett a Szegedi VSE: a megyei I. osztály előző kiírásának bronzérmese így tovább erősödött. A kispadon nem történt változás, ám Kelemen Balázs egyelőre óvatosan fogalmaz a jövő évi célokkal kapcsolatban.
Az utóbbi két évtized legjobb eredményét érte el az SZVSE az­­zal, hogy a megyei I. osztályban bronzérmet szerzett: a csapat remek tavaszt produkált, így méltón ünnepelhette centenáriumát, hiszen éppen 100 éve alapították meg a klubot.

A következő idénynek ha­­son­­ló célokkal vágnának ne­­ki a Vasutasok, akik tegnap találkoztak először a nyári pi­henőt követően. Az edzéseket to­­vábbra is Kelemen Balázs vezeti, aki az új szezonban is játékos-edzőként irányít. Ami a keretet illeti, eddig senki sem távozott a klubtól, viszont minden csapatrészbe érkezett már új labdarúgó, méghozzá mind a négyen a SZEOL SC-hez kötődnek, és szintén közös pont az is, hogy egyaránt rendelkeznek magasabb osztálybeli tapasztalatokkal.
Ismerősök lesznek. Végh Ariel (labdával) újra együtt futballozhat több korábbi csapattársával az SZVSE-ben. FOTÓ: FRANK YVETTE
Ismerősök lesznek. Végh Ariel (labdával) újra együtt futballozhat több korábbi csapattársával az SZVSE-ben. FOTÓ: FRANK YVETTE
Az NB III-tól visszalépő szegedi klubtól a kapuba Leindler Domonkos, a középpályára Pócs Tamás, míg a támadósorba Beretka Péter érkezett. Hozzájuk csatlakozik egy régi csapattárs is, a legutóbb Makón futballozó, a játékot újrakezdő Hacker Bence is évekig a SZEOL SC-t erősítette, rá a védelemben számíthatnak az SZVSE-nél.

– Jól szerepeltünk tavasszal, ezt szeretnénk folytatni az új szezonban is. A célunk az, hogy ismét az érmes helyekért küzdjünk a következő szezonban. Nem zárható ki, hogy érkeznek még labdarúgók, hiszen a Szeged–Csanád Grosics Akadémiával kötött együttműködés értelmében főképp ifjúsági já­­té­kosok kerülhetnek hozzánk – mondta Kelemen Balázs.

Az SZVSE az első edzőmérkőzését július 24-én Kiskundorozsmán vívja a Grosics Akadé­mia U19-es csapatával, majd há­­rom nappal később a Békés megyei I. osztályban szereplő Orosházával gyakorol idegenben. Mivel a magyar kupa első fordulójában erőnyerő a csapat, így július 31-re még keresnek edzőpartnert.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Itthon kezdi az évet a MOL-PICK Szeged, decemberben utaznak a Veszprémhez

A Magyar Kézilabda Szö­­vetség elkészítette a 2019-2020-as K&H férfi kézilabdaliga sorsolásának tervezetét. Tovább olvasom