Sport

2014.11.18. 11:15

Mocsai Tamás súlyos autóbalesetet szenvedett

Mocsai Tamás volt válogatott kézilabdázó a 67-es út gyorsforgalmi szakaszán haladt autójával, amikor egy tehénnel ütközött.

A sonline.hu megkereste [namelink name="Mocsai Tamás"] édesapját, Mocsai Lajost, a Magyar Kézilabda-szövetség szakmai igazgatóját, aki elmondta, fia szerencsére mára már túl van az életveszélyen.

"A CT és egyéb vizsgálatok várnak még rá a következő hetvenkét órában, de már jobban van" – mondta [namelink name="Mocsai Lajos"].

"Nem szeretném nyilvánosságra hozni, hogy melyik kórházban ápolják, mert nem lenne jó, ha sokan keresnék, ugyanis agyrázkódása miatt jelenleg nem tud kommunikálni, sem felkelni. A baleset körülményeit nem szeretném kommentálni, ugyanis a rendőrség nyomoz, mert tudomásom szerint az elmúlt napokban nem az első ilyen eset történt azon az útszakaszon. Egy Siófokról érkező mentő ugyanitt egy másik szabadon kóborló tehénnel karambolozott."

Mocsai Tamás a legutóbbi szezonban a Veszprémet erősítette, majd a legutóbbi választásokon a somogyi Felsőmocsolád polgármesterének választották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!