Délmagyar logó

2019. 02. 19. kedd - Zsuzsanna -3°C | 13°C Még több cikk.

Molnár Papesz lesz a vezér

A nyáron nagy változások történnek a Diapolo-Szeged férfi vízilabdacsapatánál. A keret teljesen átalakul, új ügyvezetője és szakmai vezetője lesz a felnőttcsapatnak. Minden idők legeredményesebb szegedi férfi sportolója, dr. Molnár Tamás lesz a vezér.
Az élet már csak ilyen, mindig hoz átalakulást, idén nyáron ezt az időszakot éli majd meg a Diapolo-Szeged férfi vízilabdacsapata. A téli időszakban a névadó támogató, az A-Híd cégcsoport bejelentette, hogy nem kívánja tovább támogatni a csapatot: távozik. Már ekkor sejteni lehetett, hogy ez változásokat eredményez majd. Ez ma már valósággá vált.

– Köszönjük az A-Hídnak a 12 éves támogatást, a szegedi vízilabda hatalmas sikereket ért el velük. Nem titok, a nyáron alaposan átalakul majd a csapatunk, többen bejelentették, hogy távoznak. Szivós Márton Egerben, Nagy Viktor és Tóth Márton Szolnokon, az edző, Vincze Balázs az OSC- nél dolgozik tovább, és Juhász Zsolt is követi a mestert, így a fővárosba költözik. Új hír, hogy Molnár Tamás lesz a klub ügyvezetője és szakmai igazgatója. A háromszoros olimpiai bajnok már több tehetséges játékossal beszélt, megkezdte a tárgyalásokat. Van időnk, hiszen a nyár végéig lehet igazolni. Egy biztos, lesz csapat, csak teljesen az alapoktól kell kezdenünk mindent. Átéltünk már ilyet Szegeden, és az az építkezés sikeres volt, hiszen egy nemzetközileg jegyzett csapatot sikerült létrehozni – kezdte a beszélgetést Cserhalmi Julianna, a Diapolo-Szeged elnök asszonya.

Itt még a vízben. Molnár Tamás az utolsó mérkőzését játssza holnap a Szeged színeiben, utána szakmai vezető lesz. Fotó: Karnok Csaba
Itt még a vízben. Molnár Tamás az utolsó mérkőzését játssza holnap a Szeged színeiben, utána szakmai vezető lesz. Fotó: Karnok Csaba


Minden idők legeredményesebb szegedi férfi sportolója, Molnár Tamás igazi tekintély, játékos-pályafutása sikeres, és már évek óta tagja a Magyar Vízilabda-szövetségnek, elvégezte a játékvezetői tanfolyamot.

– Remek közösség jött össze ebben az idényben Szegeden. Igazi csapat volt. Amikor a télen megtörtént a bejelentés, hogy távozik a névadó támogató, még jobban összefogott a keret. Ha nincs Szivós Marci betegsége és Sánta Dani sérülése, ez a csapat most döntőt játszik. Minden elismerés megilleti a játékosokat, az edzőt, Vincze Balázst, mert tiszta szívvel tették a dolgukat és dolgozták végig a szezont. Bízom benne, hogy holnap sikerül nyernünk a Honvéd ellen, és bronzérmesek leszünk. Nagy köszönet jár a szegedi közönségnek, mert nélkülük sem lehettünk volna sikeresek. Türelmet kérünk, egy új csapatot építünk. A város mindig mellettünk állt, így lesz ez most is. Újabb támogatókra azonban nagy szükségünk lesz, mert csak velük közösen építhetünk fel egy újabb sikeres csapatot – fejezte be a beszélgetést az elnök asszony.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ovisok látogatták meg a Picket

Csütörtök délelőtt tartotta utolsó szegedi foglalkozását Juan Carlos Pastor vezetőedző. Tovább olvasom