Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Nagy a mozgás Sándorfalván

Csongrád megye - Szombaton megkezdődnek a Csongrád megyei labdarúgó-bajnokságok. Összeállításunk első részében a megyei I. osztály csapatait, annak is az első felét vettük sorra, vajon milyen játékosmozgás történt a csapatoknál, illetve mik a céljaik.
Négy mérkőzést szombaton, négyet pedig vasárnap rendeznek a megyei I. osztály szezonnyitóján. A bajnok Csongrád maradt az osztályban, újoncként pedig az Üllés és az UTC szerepel. Az NB III Alföld csoportjában induló új klub, a KITE-Szeged hivatalosan a Kistelek első csapata, azaz a játékosátjárás megoldható a két együttes között, hiszen a labdarúgóknak egyetlen igazolásuk van, abban pedig a Kisteleki TE az anyaegyesület. A megyei I. osztályban szereplő gárda pedig a harmadik vonalba visszalépő Tiszasziget-Károlyi jogán szerepelhet a „megyeegyben" immár hivatalosan Kisteleki TE-Károlyi néven.

Csongrád

Érkezett:
Ruzsinszki Ferenc (Csépa). Távozott: Zsigó László (Csanytelek, kölcsönbe), Borbás Péter (Mártély). Cél: 1–3. hely. Edző: Keller Mihály.

Kisteleki TE-Károlyi

Érkezett:
–. Távozott: Szentmártoni Csaba (Baks). Cél: 1–3. hely. Edző: Czeigersmidt Roland.

Sándorfalva

Érkezett
: Szűcs József (Balástya), Vasas Gábor (Ásotthalom), Grósz Márk (Tiszasziget), Mihalkó Máté (Csólyospálos), Mihalkó Gergő (Ásotthalom), Gerecz Ákos (Tápé), Molnár Dániel (Tápé), Bense Roland (Szolnoki MÁV), Túri Bálint (Kiskundorozsma), Kordás Nándor (Balástya).

Távozott:
Lippai Péter (Szatymaz), Takács Gábor, Tóth Lukács (mindkettő Mórahalom), Vastag Balázs, Szűcs Krisztián (mindkettő Ásotthalom), Patarcic Krisztián (KITE-Szeged), Radics Krisztián (abbahagyta), Varga István (KITE-Szeged), Gábor Zoltán (Algyő), Dobó Csaba (FK 1899 Szeged), Kéri Tamás (Tisza Volán), Bank Szilárd (angliai munkavállalás). Cél: 1–13. hely. Edző: dr. Tóth János.

Nana Mihály (jobbra) góljaira nagy szüksége lesz a Mindszentnek az új idényben is. Fotó: Miskolczi Róbert
Nana Mihály (jobbra) góljaira nagy szüksége lesz a Mindszentnek az új idényben is.
Fotó: Miskolczi Róbert

Mórahalom

Érkezett
: Kreizler Károly (ASKÖ Perg, Ausztria), Takács Gábor, Tóth Lu-
kács (mindkettő Sándorfalva).

Távozott:
Fodor László (Tápé), Laczi Zoltán (Röszke), Vér Zalán (?). Cél: 1–3. hely. Edző: Tóth Ákos.

SZVSE-Gyálarét

Érkezett: Reguli Máté (Tisza Volán), Fröhlich Tamás (Tisza Volán), Beleznai Gábor (Zsombó), Boros László (Röszke II.).

Távozott: Udvari Tamás, Szigeti Tamás (mindkettő Algyő), Szőri Zsolt (IKV-Alsóváros), Bacsa András (?), Völgyi Roland (Tisza Volán, kölcsön), Lajkó Ádám (KITE-Szeged, próbajáték), Jean-Paul Akpa (Tisza Volán, próbajáték). Cél: 3–6. hely. Edző: Bóka Ferenc.

Ásotthalom

Érkezett
: Vastag Balázs (Sándorfalva), Szűcs Krisztián (Sándorfalva), Baji Renátó (Tisza Volán), Rácz Gábor (Universitas), Bubori Róbert (Üllés).

Távozott:
Rencsár József (Kiskunhalas), Tóth-Szeles Tibor (Öttömös), Farkas Marcell, Ferencz Miklós (mindketten abbahagyták), Baka Béla, Kisa Péter (mindkettő Tompa). Cél: 1–8. hely. Edző: Hevesi Tibor, Gyenge Balázs.

Nagymágocs

Érkezett
: Gulyás Tamás (újrakezdte), Füredi Gábor (Kaszaper).

Távozott:
Kovács Tibor (?), Lengyel Balázs (munkahelyi elfoglaltság miatt abbahagyta). Cél: 5–9. hely. Edző: Libor Zoltán.

Mindszent

Érkezett
: Antal Sándor (HFC), Czibere Krisztián (HFC), Széll Norbert (Szegvár), Kovács Krisztián (HFC).

Távozott: Katona Zsolt (Üllés), Oláh Csaba (Szegvár), Horváth Roland (dániai munkavállalás miatt). Cél: 1–8. hely. Edző: Rostás Károly.

Olvasóink írták

 • 14. fociguru 2010. augusztus 12. 09:18
  „Ó kis utánajáró Bizakodó !
  Követtem példád és körül néztem egy kicsit( CSLSZ edzői névsor) miért is gáz az ifj Gonda! Nézzük : Baranyi P( Szatymaz serd.) Vén László (balástya előkészítő) Bárkányi Péter, Konc Róbert-Miklós (Kistelek előkészítő, serd)Fazekas I(Kiskundorozsma előkészítő)...stb csak ennyi akinek semmi végzettsége az útálatosságoddal nem te vagy a gáz? ,Pökhendi alak. Mielőtt vádaskodsz egy személy ellen irígységből legalább atudatlanságodat ne fitogtasd !”
 • 13. fociguru 2010. augusztus 11. 21:42
  „Stevans
  Te igazán gondolod azt,hogy a sötét erőket , meg győzöd, a butákat csak sajnáld, a rossz akarókat ítéld el, A tudatlanságot csak a sőtét jellemek nem tudják elfogadni, okosnak vélik magukat, pedig csak okoskódók !Te is sok mindent tudhatsz, de érdemes-e ilyen rosszindulatú embereknek , bár mit is mondani ! Ők ugyis csak a maguk vuvuzeláját fujják,másnak csak ricsajt csapnak, mégse halja a hangjukat senki ! De azért örölök, hogy te is másként látod a dolgokat. A szakmai igazgató Tel. számát ha tudod , add már meg (bizakódó nem tudja) hátha te igen!”
 • 12. stevens 2010. augusztus 11. 21:36
  „Az eredmények magukért beszélnek,nem kell őket magyarázni,igaz?
  Az előző vezetőség csak fujt a fiatalokra,ezért alakult meg az UKSE!
  Mindenki előre temette mit akarnak a kiemelt bajnokságban!
  Nem akármi lett belőle, ezüstérem!!!
  Labdákkal,szereléssel,melegítőkkel,törülközőkkel el lettek látva!
  Lehet ezt emberi módon is művelni,nem csak hatalomból!
  A Szél urat ugy tudom megválasztották elnöknek,a Szekeres ur állítólag önjelölt volt!
  Ennek járj utána!”
 • 11. stevens 2010. augusztus 11. 21:20
  „Manboy!
  Nagyon jól tudod Te,hogy hány vezetőségire hívtátok meg a Széll urat!
  A támogatását viszont elfogadtátok, vagy nem igaz?Kiváncsi leszek az előző vezetőség fogja e támogatni a csapatot,legalább annyival mint Ő !!!eZ EGY CSAPATNAK ÉPÜL NEM EGY ZSOLDOS SEREGNEK!Már így is több a sándorfalvi játékos mint volt!Már ez nagy eredmény az előzőekhez képest,de ez még javulni fog!!!”
 • 10. stevens 2010. augusztus 11. 20:56
  „Bizakodó!
  CSak nevetni tudok ezen a sok hazugságon amit itt összehordasz!!!
  Most elmondom a tutit, figyelj!!!A két edző valóban négy csapatot irányít. Most figyelj!!!
  Ugyanannyi pénzért mint eddig!!Tudom ez a 160 000 csak a rosszindulatodat tükrözi nem mást!
  Elhiszem,hogy savanyú a szőlő,de ez igy igaz ennek járj utána!!!”
 • 9. fociguru 2010. augusztus 11. 19:07
  „Kinek hiszel te engem ! A lovon te ülsz fordítva, mert nem azt irtam . hogy nemjó ha nincs edzői végzettsége egy edzőnek, csak azt hogy nem mindenki rendelkezik megfelelővel.De vólt Mórahalmi edző is( Orosházi László) 0 papirral edzősködött ott( M I-ben felnött csapatnál)ez a gáz, most meg CSLSZ vezetőségitag.Szakmai igazgatót mutasd márbe (esetleg Tel. szám!) mert korektnek tartom, hogy csapatonkent 40 000-FT a lé, gondolkodom hogy én is edzősködjek, igaz papírom nekem sincs( csak WC ) de hátha !”
 • 8. Bizakodó 2010. augusztus 11. 18:15
  „fociguru: Igazad van. Csak fordítva ülsz a lovon! Az tény, hogy sok mesternek nincs megfelelő papirja, de hogy semmilyen sincs az azért gáz! De lehet hogy az UKSE szakmai igazgatója ezt nem tudja, de lehet hogy családon belül ez nem számít!Tudod mi számít az a 160 000-ft! Ezek szerint igaz?? A helyzet hogyan alakult igy ezt csak az tudja aki benne van.”
 • 7. fociguru 2010. augusztus 11. 15:15
  „Bizakodó
  Te még nálam is informáltabb vagy, pedig van infom elég nekem is! Olyan vagyok mint a madár összecsipegetem öket ! Az edzőséghez nem papir kell, hanem érzék és rátermettség (CSMegyében is meg az NB I-en is vanilyen, hogy nincs megfelelő végzettsége valakinek : lásd SIÓFOK, ÁSOTTHALOM ). Járj utána az érintetteknél (a gyerekeknél milyen edző a ifj Gonda) csak utána ítélj ! Én csak jókat hallok róla ! Négy csapatot vinni az szép probáld meg te is ! Utána vádáskodjál ! Ha már utána tudsz érdeklődni , kérlek tudd már meg hogyan alakult ki ez a helyzet! Protezsálj be engem is ! HAJRÁ UKSE ! HAJRÁ SK ! TUTTI!”
 • 6. manboy 2010. augusztus 11. 15:05
  „Ahogy előttem szóló írta, Széll tagja volt az előző vezetőségnek, igazán tűz közelben volt. A régi vezetők, szponzorok régi nagy haverok, egy nagy család, csak hát a hatalom nagy úr. Mindenki azt akarja.
  Széll tudtommal csak pár játékost keresett meg az előző idénybeli Sándorfalvából, hogy maradjon. Volt akinél kis csavar volt (maradsz akkor kapsz utánpótlás csapatot...)!
  Télen ugyanez a cím helytálló lesz a délmagyarban, mivel aki tud focizni (nemsok) most falván azt biztosan elfog menni ha van egy kis esze...
  És akkor jöhet az 54 autó! :D”
 • 5. Bizakodó 2010. augusztus 11. 14:44
  „Utánajártam: a régi csapatot nem a régi vezetőség zavarta szét, hanem az új meg sem kereste őket hogy meradjanak. De az is lehet hogy hiába is keresték volna őket...Azt is megtudtam, hogy az ifj Gonda úgy foglalkozik gyerekekkel hogy semmilyen végzettsége sincs hozzá!!! EZ ÁM AZ UTÁNPÓTLÁS NEVELÉS!! HAJRÁ UKSE !!”
 • 4. Bizakodó 2010. augusztus 11. 13:43
  „Ha jók az információim Széll Úr is tagja volt a régi vezetőségnek!!! Akkor ki b...szott át kit? kérdezem? Egyébként akkor meg miért nem az utánpótlásból UKSE hoztak fel fiatalokat? Talán azért mert nem ütik meg az M. i. szintjét? Nem tudom hogy a régi vezetők Sséllel együtt mit akartak, de hogy minöségi focit csináltak az biztos. Egyébként ha valaki tud segítsen: igaz hogy a Gonda klán négy csapatot irányít 160 000-ért?”
 • 3. fociguru 2010. augusztus 11. 13:09
  „Ha pontosak az informácioim, minden Volt Sándorfalvi játékost megkerestek( személyesen Széll úr) , volt aki udvariasan, volt ki cifra szavakkal elküldve( ott már többször át b....ák a fejemet,de hogy megyek) fogadta a megkeresést. Úgygondolom ezt nem az új elnök, vagy az elnökség tette, ikább a nagyon profi RÉGI !!!! De azt senki semgondolhatja hoy sándorfalván ( mert a régi vezetők ezt akarják-ezt akarták) ne legyen Labdarúgás még ha nem helyiekkel is. Én és még sokan mások szurkolok ennek a fiatal csapatnak no meg az új vezetőségnek ! Hajrá FALÚÚÚÚÚÚ !!!!!”
 • 2. manboy 2010. augusztus 10. 21:33
  „Én ezt vázoltam fel egy pár héttel ezelőtti hozzászólásomban, akkor azonban mindenki lehurrogott. Ugyanúgy nem lesznek sándorfalviak a csapatban, 3nál több nem fér be a kezdőbe, a többi meg megy ugyanúgy mint eddig csak eredmény nélkül! Köszönjük Széll!”
 • 1. Bizakodó 2010. augusztus 10. 19:45
  „Gratolálok az új Sándorfalvi vezetőségnek! Már a bajnokság kezdete előtt hiteltelenné váltak!Miért is? Azt igérték hogy a távozó vidéki játékosok helyétSándorfalvi játékosokkal töltik fel.Erre mi történik, igazolnak tíz játékost, ebből kilenc nem Sándoprfalvi! A minőségről nem is beszélve....Itt nem hogy 54 autó nem lesz kedves steevens , hanem 54 néző....”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Török Béla: Európa-bajnok akarok lenni!

Török Bélát, a Szeged Beton VE pólósát már csak egy lépés választja el attól, hogy tagja legyen a zágrábi Európa-bajnokságon részt vevő férfi vízilabda-válogatottnak. Tovább olvasom