Délmagyar logó

2019. 06. 20. csütörtök - Rafael 19°C | 28°C Még több cikk.

Nagymesterversenyt szerveznek Röszkén

Nagymesterversenyt rendez a Röszkei Sportkör sakkcsapata június 18-a és 26-a között a helyi polgármesteri hivatal konferenciatermében.
A versenyre előzetesen három országból négy nagymester nevezett. A röszkei csapat nem titkolt célja, hogy ezzel a versennyel segítse ifjúsági játékosának, a női mesteri címet viselő Papp Petrának felkészülését az őszi, Brazíliában megrendezésre kerülő világbajnokságra.

A nagymesterverseny kísérőjeként egy nemzetközi nyílt versenyre is sor kerül, amelyet június 20-a és 26-a között rendeznek a művelődési házban.

A megyei szövetség által alapított elismeréseket is kiosztották: a Csongrád megye sakkozásáért díjat Borbásné Márki Márta, Röszke polgármestere kapta meg, míg a település képviselő-testülete a megye sakkozásáért oklevélben részesült. Az ifjúsági sakkozásért díjat Herpai József, az ifjúsági sakkozásért oklevelet Kőhalminé Forrai Julianna, Csizmadia Béláné és Hernádyné Tóth Klára kapta. Zámbó László 50 éves versenybírói múltjáért részesült különdíjban.

Közgyűlés

A Csongrád megyei sakkszövetség elnökségének az idén lejár a mandátuma, így a szervezet közgyűlésére június 30-án, 16 órakor kerül sor a szegedi Royal Klubban (Moszkvai krt. 4.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tanács Róbert a forduló gólvadásza

Tanács Róbert, a Zákányszék csatára a Szegvár ellen mesterötöst szerzett, ezzel kiérdemelve az elismerést. Tovább olvasom