Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Nevezés a Zengő Alföld Kék Mókus-kupára - Programok és nyeremények

Szalai István emlékére gálameccs, egészségbuszok, tombola értékes nyereményekkel - a 32. Zengő Alföld Kék Mókus-kupa kispályás labdarúgó-bajnokság kapcsán nemcsak a nevezés zajlik, hanem a háttérben a szervezés is.
Így a Zengő Alföld Építőanyag Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. mellett a Generali Biztosító Zrt. és a Generali A Biztonságért Alapítvány támogatása is azt jelentheti, az elmúlt időszak egyik legszínvonalasabb programja állhat össze a decembert végigkísérő rendezvényen.

A nevezés három korcsoportban (nyílt, +35, +45) indult, november 26-áig tart, a nyilvános sorsolást november 28-án 17 órakor tartják az újszegedi sportcsarnok Bali Mihályról elnevezett tárgyalótermében. A nevezési lap letölthető a www.szegedsport.hu hoonlapról, vagy személyesen kérhető az újszegedi sportcsarnokban hétfőtől csütörtökig 8 és 15, pénteken 8 és 13 óra között.
Hamarosan indul a torna. Várnak minden korosztályt. Fotó: Frank Yvette
Hamarosan indul a torna. Várnak minden korosztályt. Fotó: Frank Yvette
A játéknapok: december 1–2., 8–9., 15–16. és 22–23., a gálanapot pedig december 29-én (szombat) tartják. A helyszínek a szokottak, azaz az újszegedi sportcsarnok mellett (itt lesz a záróesemény is) az Etelka sori csarnok. A játékidő (2×20 perc) és a kapuméret (5×2 méter) nem változott az előző évekhez képest.
Korcsoportonként az első helyezett bruttó 120, a második bruttó 70, a harmadik bruttó 40 ezer forint pénzdíjazásban részesül. Emellett a nyílt kategória győztese elnyeri egy évre a Kósa Zsigmond, a +35-ös győztes a Délmagyarország, a +45-ös első pedig a Török György vándorserleget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályán az utánpótlás: Tóth Botond ezüstérmes az ifi Európa-kupán

Pályán az utánpótlás: Tóth Botond ezüstérmes az ifi Európa-kupán
Pályára léptek az utánpótlás kosarasok, kézilabdázók, vízipólósok és jéghokisok is. Tovább olvasom