Sport

2011.07.11. 20:19

Neymart az Anzsihoz csábítaná Roberto Carlos

Helyi lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Neymar, a Santos brazil válogatott futballistája Dzsudzsák Balázs csapattársa lesz az orosz Anzsi Mahacskalában.


"Folyamatos kapcsolatban vagyok Neymarral, minden nap beszélünk telefonon és megpróbálom rávenni, hogy szerződjön hozzánk" - nyilatkozta Roberto Carlos, az Anzsi brazil légiósa a Szport Ekszpressz című sportnapilapnak.

A 38 esztendős világbajnok azt mondta, "nagyon valószínű", hogy a 19 esztendős tehetség, aki iránt több elitklub, így a Real Madrid, az FC Barcelona és a Chelsea is érdeklődik, végül náluk köt ki.

"Az elnökünk kapcsolatba lépett a Santos első emberével és már ajánlatot is tett. Azt hiszem a döntéssel meg kell várnunk a Copa America végét. Egy viszont biztos: Neymar számára, ha nagy profi szeretne lenni, égetően fontos, hogy orosz, spanyol, olasz vagy más európai csapathoz igazoljon."

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!