Sport

2011.07.24. 19:47

Női póló blama

A magyar női vízilabda-válogatott a nyolcaddöntőben kikapott Ausztráliától, így nem jutott be a negyeddöntőbe a Sanghajban zajló vébén.

Munkatársunktól

Minden idők leggyengébb vb-szereplését produkálta a magyar női pólóválogatott. Pedig a második negyed közepéig még remekül tartotta magát Merész András szövetségi kapitány csapata. Szücs értékesített büntetőjével még 4–3-ra vezettek a mieink, de a folytatásban csődöt mondtak. Az auszik öt gólt dobtak sorozatban, ezzel pedig végleg elúszott a nyolc közé kerülés lehetősége. A hajrában szerzett két magyar gól már csak a vereség kozmetikázására volt elegendő.

Keszthelyi Ritáék ma Spanyolország ellen (6.40) játszik a 9–12. helyért.

Nyolcaddöntő: Ausztrália–Magyarország 10–9 (3–2, 2–2, 3–1, 2–4). A magyar góldobók: Drávucz, Bujka, Szücs, Keszthelyi 2-2, Poszkoli.

Drávucz Ritáéknak nem sikerült a negyeddöntőbe jutás. Fotó: DM/DV

Drávucz Ritáéknak nem sikerült a negyeddöntőbe jutás.
Fotó: DM/DV

Az USA következik

Az amerikai csapat lesz a magyar válogatott ellenfele a vébé férfi vízilabdatornájának holnapi negyeddöntőjében (8 óra): az USA a nyolc közé jutásért 17–4-re nyert a Kanada ellen.

Címkék#vízilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!