Délmagyar logó

2019. 07. 16. kedd - Valter 14°C | 25°C Még több cikk.

Öltözőt avattak Csanyteleken

Átadták Csanyteleken vasárnap a felújított öltözőt, a munkálatokra a helyi sportegyesület közel 6,5 millió forintot nyert pályázaton - tudtuk meg Forgó Henriktől, a község polgármesterétől. Az összegből a tetőhéjazatot cserélték ki, valamint külső és belső rekonstrukciót is végeztek a szakemberek, például kicserélték a nyílászárókat és a burkolatot.
Az önkormányzat támogatásával – 150 ezer forint értékben segítették a betonozást – az épület előtt teraszt alakítottak ki, amely a meccsek után jó találkozóhely lehet a fiatal sportolóknak.

Az avatón Nógrádi Tibor, az MLSZ megyei igazgatója és Forgó Henrik vágta át a nemzetiszínű szalagot, a futballpályán U7-es, U9-es, U11-es és U13-14-es korosztályos csapatok mérkőztek meg, majd a megyei II. osztályú mérkőzésen a Csanytelek 1–1-es döntetlent játszott a szomszédvár Tömörkénnyel.

Nógrádi Tibor (balra), az MLSZ megyei igazgatója és Forgó Henrik
Nógrádi Tibor (balra), az MLSZ megyei igazgatója és Forgó Henrik polgármester vágta át a nemzetiszínű szalagot. Fotó: DM

– A sportegyesület Csanytelek legnagyobb civilszervezete, a focipálya pedig a fiatalok egyetlen kulturált találkozóhelye – közölte Forgó Henrik –, ezért az önkormányzat kiemelten támogatja a klubot, segíti az ott folyó szakmai munkát. Jelenleg mintegy 110 gyerek, fiatal rúgja a bőrt, az U7-es korosztálytől a felnőttekig. A kötelező díjakra – átigazolási, pályahitelesítési, bírói –, közel 2 milliót utalunk át, de az önkormányzat fizeti a rezsit és a pályakarbantartást, így összesen 4-5 millió forint szponzorációt kap a falutól az egyesület – közölte a polgármester.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Cell-kupát nyert a Pick U14

Remek eredménnyel zárta a veszprémi nemzetközi utánpótlás kézilabdatornát a Pick Szeged. Kilenc csapattal négy korosztályban szerepeltek. Tovább olvasom