Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Pedig megígérte...

Október 7-i számunkban beszámoltunk arról, hogy az NB I-es HNKC SE vezetősége úgy határozott: törli a névadó szponzor Liss nevet az egyesület neve mellől. A döntés indoka az volt, hogy a hónapok óta folyó tárgyalások során konkrét írásos megállapodás és szerződések helyett csak határidőkben állandóan módosított és nem teljesített szóbeli ígéretek hangzottak el.
Már akkor megkerestük telefonon az egykori elnököt, a Liss Kft. képviselőjét, hogy reagáljon a történtekre. Akkor azzal hárította el, hogy alaposan át kell gondolnia, mit nyilatkozzon, és megígérte, hétfőn kifejti az álláspontját. Biztos sokan észrevették, hogy keddi számunkban nem olvashatták az exvezető véleményét. Pedig megígérte, és ennek beváltása végett hétfőn egész nap próbáltuk elérni. Kétszer, pár másodperc erejéig, sikerült is vele beszélni, de akkor csak annyit közölt: tárgyal, műszaki bejárás lesz a telepen, nem ér rá, majd ő telefonál.

Később már csupán az üzenetrögzítővel „kommunikáltunk", illetve kedden – erre hétfőn is akadt példa – az egyik kolléganője vette fel a mobilját.
Sajnáljuk, hogy nem mondta el, miként vélekedik a névtörlésről és a klub vezetősége által megfogalmazott indokokról. A szurkolók, a csapat iránt érdeklődő olvasók megérdemelték volna, hogy megismerjék a másik oldalt is. A tény azonban így sem változik, a Liss a továbbiakban nem szerepel a csapat nevében, marad a HNKC SE.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mezei: Tudomásul vettem

Sokan meglepődtek, hogy Mezei Richárd kimaradt az elmúlt hét végén Barcelonában mérkőzött Pick… Tovább olvasom