Délmagyar logó

2019. 04. 25. csütörtök - Márk Még több cikk.

Pedróval nem lehet versenyezni - Szlovéniában edzőtáborozik a MOL-PICK Szeged

A MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapata szerda este óta a szlovéniai Roglán edzőtáborozik. Kemény, dolgos hétköznapokat élnek meg a játékosok, de a kellemes környezet és a jó hangulat kárpótolhatja őket.
Korán kelnek, edzőteremben erősítenek, futnak, pihennek, taktikát gyakorolnak. Ez a MOL-PICK Szeged férfi kézilabdacsapatának napi rutinja a szlovéniai Roglán, ahol szerda este óta edzőtáborozik a csapat. Még az elején járnak, jövő pénteken utaznak majd csak vissza Szegedre.

– Elég kemény napokat élünk meg, de ezért vagyunk itt – kezdte Balogh Zsolt, a MOL-PICK Szeged magyar válogatott jobbátlövője érdek- lődésünkre egy fárasztó nap végén. – A reggelek a nehezek ilyenkor. Teljesen más itt tréningezni, mint Szegeden, mert Roglán kellemes 15-20 fok van, míg otthon embertelen meleg – tette hozzá.
Némiképp különleges edző- tábor a roglai a szegedi játékosok számára, mivel először tartott a csapattal erőnléti edző. 
Szlovéniában edzőtáborozik a MOL-PICK Szeged - GALÉRIA

A fizikai felkészülésért Bubori Kornél felel, de természetesen Juan Carlos Pastor vezetőedző figyelemmel kíséri a csapat ezen munkáját is.

– Az alapozás elején vagyunk még, így nehéz lenne kijelenteni, hogy Pastor mester vagy Kornél a keményebb edző, de utóbbinak ez a szakmája. Tudatosabban dolgozunk az edzőteremben is. Mindenünk megvan, csak a munkára kell összpontosítanunk, ami szuper – jegyezte meg Balogh.

Természetesen a dolgos hétköznapok sem múlhatnak el apró versenyek nélkül a jó hangulatú edzőtáborban.

– Még nem volt iramfutásunk, de a legjobb futónk továbbra is Pedro, vele senki sem tudja felvenni a versenyt. Kivéve Molnár Tomit, a gyúrónkat, amikor ő beáll közénk futni, akkor mindenki őt akarja utolérni több-kevesebb, inkább kevesebb sikerrel – zárta nevetve beszélgetésünket Balogh.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nemzetközi vizeken a Muréna búvárúszói

Nemzetközi vizeken a Muréna búvárúszói
A felnőtt-világbajnokság után a belgrádi egyetemi vb-t is éremmel zárták a Muréna Szegedi Úszó- és… Tovább olvasom