Délmagyar logó

2019. 02. 20. szerda - Aladár, Álmos 1°C | 12°C Még több cikk.

Pick–Montpellier 26-33

A Pick Szeged kézilabdacsapata becsülettel helyt állt hazai pályán a Montpellier ellen, de a félidei egygólos hátránya 7 gólosra duzzadt a lefújásig.

Pick Szeged-Montpellier 26-33
férfi kézilabda Bajnokok Ligája, A csoport, 6. forduló. Újszegedi Sportcsarnok. 3000 néző. Vezette: Pedersen, Olesen (dánok).

Pick Szeged: Liszkai - Ghionea 4, Zubai 1, Oszmajics 1, Zvizej 5/2, Katzirz 2, Nenadics 4. Csere: Marjanac, Tóth (kapusok) Krivokapics 5/1, Simon, Herbert 1, Andjelkovics 2, Vadkerti 1, Vancsics. Edző: Dragan Djukics.

Montpellier: Karaboue- Sobol 3, Katvicnik 10/3, Tej 2, N. Karabatics 2, Hmam 2, Guigou 7/3. Csere: Stojinovics (kapus) Honrúbia 2, Salou 3, Accambray 2. Edző: Fabrice Grasset.

Kiállítások: 14 ill. 14 perc.
Hétméteresek: 3/2 ill. 7/6

60. perc: legalább a vége is kellemes, Vadkerti lopja a távolságot. Az utolsó szó joga a franciáké 26-33.

58. perc: kipukkadtunk, de ezúttal legalább küzdöttünk, amíg bírtuk erővel. Herbert a harmadik ziccerét már bedobja 25-32.

Pick Szeged-Montpellier - KÉPGALÉRIA

55. perc: rengeteg technikai hibát vét és egy kicsit el is fáradt a csapatunk, Sobol büntet 24-32.

53. perc: Salou szór meg bennünket. Előbb átlövésből, majd lerohanás után 24-31.

52. perc: Salou sem rossz játékos, Zvizejről régóta tudjuk, hogy az 24-29.

51. perc: van még bennünk szusz, Nenadics villan 23-28.

49. perc: Guigou visz a sírba bennünket, Andjelkovics riposztozik, majd Sobol felesel 22-28.

48. perc: Djukics nem érti miért kapnak büntetőt a franciák és miért zavarják ki Nenadicsot. Mi sem értjük, a nézők sem. Kavticnik nem zavartatja magát 21-26.

47. perc: még pislákol bennünk a tűz, Zvizej őrzi a lángot 21-25.

46. perc: Kavticnik egy híján 10 gólos, most a 7 méteres vonal mögül eredményes a klasszis 20-25.

Karabatics nem tündököl.
Karabatics nem tündököl.
Fotó: Schmidt Andrea

45. perc: Krivokapics értékesített büntetője előtt Salou és Accambray is betalál 20-24.

43. perc: Osmajics a harmadik kiállítása után, kiszáll a játékból, így is nagy tapsot kap. Marjanac megfogja Guigou hetesét, Andjelkovics első gólja 19-22.

41. perc: Guigou nemigen szokott hetest hibázni, most sem teszi. A következő támadásból a szélről eredményes, Djukics időt kér 18-22.

40. perc: Vadkerti is a pályán.

38. perc: Sobol és Kavticnik gólja között Andjelkovics érkezik a pályára 18-20.

36. perc: nem bírunk Kavticnikkal, a hetediket dobja 18-18.

35. perc: egyenlítenek a franciák, Zvizej büntetőt hibáz, de Zubai ismét előnyt szerez a Szegednek 18-17.

34. perc: Kavticnik nem kegyelmez, a túloldalon Nenadics és Zvizej sem. Vezetünk. 17-16.

32. perc: még nincs gól a második játékrészben.

Ez már Dragan Djukics csapata. Hihetetlen küzdőszellemmel, maximális koncentráltsággal játszik az utóbbi időben több pofont is kapott Pick. Egy rossz szavunk nem lehet a fiúkra, a nézőknek nem is kell több. Űzik, hajtják övéiket. Ha a játékvezetők kevésbé lettek volna ilyen szőrösszívűek, akkor vezethetne a Szeged, de a minimális hátrány így is ledolgozható a második félidőben.

30. perc: micsoda hajrá, az ellenállhatatlan Katzirz is betalál, nyílt a csata 15-16.

29. perc: Zvizej büntetője után Hmam szerzi az első találatát 14-16.

26. perc: időt kérnek a vendégek. Karabatic második gólját szerzi 13-15.

25. perc: Kavticnik-Zvizej gólváltás 13-14.

24. perc: elszánt arcok, biztos kezek, most éppen Krivokapicsé 12-13.

Kemény meccs, az szent.
Kemény meccs, az szent.
Fotó: Schmidt Andrea

23. perc: megint kettővel mennek, Tej tesz róla 11-13.

22. perc: három szegedi mezőnyjátékos a pályán, Djukics is kapott egy két percet, Ghioneát nem érdekli 11-12.

22. perc: most fogynak a franciák is, Hmam veszi tudomásul kényszeredetten, hogy másodszor is kiküldik.

21. perc: Guigou és Kavticnik is gólt szerez labdaszerzés után, időt kér Djukics, miután már a franciáknál az előny. Még majdnem egy teljes perc a kettős emberhátrányból 10-11.

21. perc: nem megy négyen hat ellen, Kavticnik könnyű gólja 10-9.

20. perc: Katzirz játszik kamikázét, Osmajicsot másodszor zavarják ki. Zvizejt először, kettős emberhátrányban a Pick 10-8.

19. perc: ha mindig ilyen elánnal játszana, Krivokapicsot öleli magához a publikum. A túloldalon Guigou, bent volt, nem volt bent. Bent volt 9-8.

18. perc: nem adjuk olcsón a bőrünk, Krivokapics bőszül fel 8-7.

17. perc: a büntetőhöz az újonc Tóth Mihály érkezik a kapuba, Guigou felavatja 7-7.

Karabaticsnak nincs könnyű dolga.
Karabaticsnak nincs könnyű dolga.
Fotó: Schmidt Andrea

15. perc: nem akar kimaradni a jóból Nenadics sem, Liszkai ihletett formában 7-6.

14. perc: Kavticnik büntetőből egyenlít. Egyenlőre remek, szórakoztató a meccs, két nagyszerűen felkészített csapat csatája 6-6.

14. perc: a beálló Tej góljára is van válaszunk, Ghionea a harmadikat pöttyinti 6-5. 

12. perc: hiába egyenlít a villámléptű Guigou, az először pályára küldött Krivokapics ismét a Szegednek szerez előnyt 5-4. 

10. perc: Guigou hetesből 4-3.

8. perc: labdaszerzés után Ghionea szélesíti a mosolyunk 4-2.

8. perc: a kapus kezével együtt Osmajics, pedig már kiegészültek a franciák 3-2.

7. perc: keményen védekezik a Szeged, meg is van az eredménye, először vezethetünk.

5. perc: Tej tépi le Zubai kezét, két percig a padon csücsülhet. Osmajics használja ki az emberelőnyt 2-2.

3. perc: van már gólunk, Ghionea kínai figurából talál be. Varázslat. Közben Liszkainak is van már védése, gallföldön a kapus volt a Szeged legjobbja 1-2.

3. perc: Goigou a szélről 0-2.

1. perc: a franciák kezdenek, Kavticnik az első támadásból betalál 0-1.

A Pick kapujában Liszkai. Előtte Ghionea, Zubai, Osmajics, Zvizej, Katzirz és Nenadics.

17.10 óra: a bevonuláshoz készülődnek a csapatok. Roppant sportszerű a szegedi közönség, minden vendégjátékost megtapsolnak, Karabatic különösen nagy elismerést kap. Persze, mindez semmi ahhoz képest, amikor a kedvencek futnak be. Andjelkovics utolsóként kocog be, hatalmas ovációval köszöntik a szurkolók.

A két csapat vezére: Andjelkovics és Karabatic - rajtuk sok múlhat
A két csapat vezére: Andjelkovics és Karabatic - rajtuk sok múlhat.
Fotó: Schmidt Andrea

17 óra: lassan megtelnek a lelátók, már tapintható a feszültség. A franciák eltűnnek az öltözőben, Dragan Djukics a küzdőtéren tart rövid eligazítást. Kiderül, Igor Kos a péntek esti edzésen arccsonttörést szenvedett, ezért nem játszhat. Mindez azt jelenti, hogy több hétre harcképtelenné vált az átlövő.

16.50 óra: a francia bajnok hihetetlen bő kerettel rendelkezik, összesen 32 játékossal számolhat Fabrice Grasset. A 2002/2003-as szezonban BL-t nyerő csapatban ennek ellenére nem hemzsegnek az idegenlégiósok, csak 7 külföldi játékost foglalkoztatnak.

16.40 óra: egy hiányzó biztosan lesz a hazaiaknál: Igor Kos sérülés miatt kénytelen kihagyni az összcsapást. 

Kos arccsonttörés miatt kényszerült a lelátóra.

Kos arccsonttörés miatt kényszerült a lelátóra.
Fotó: Schmidt Andrea


16.35 óra: nagy komótosan Krivokapics is megérkezik és be is kapcsolódik a közös gyakorlatokba. Röviddel később Andjelkovics is előkerül, a társak nem mulasztják el meglapogatni a visszatérésre készülő csapatkapitány vállát.

16.30 óra: immáron a sportcsarnokból jelentkezünk, mindkét csapat a küzdőtéren labdázgat. Andjelkovics és Krivokapics egyelőre még nincs a társaival, de mindkettőjük neve bekerült a hivatalos jegyzőkönyvbe. Dragan Djukics a szabályoknak megfelelően a maximális, 16-os keretet adott meg, így három kapussal melegít a Szeged. Marjanac és Liszkai mellett Tóth Mihály is végzi a gyakorlatokat.

Korábban:

„Németországban egy csapat anyagi lehetőségeit mindig abból lehetett lemérni, hogy a meccs után mennyien vannak a VIP-fogadáson. Montpellier-ben 500-an voltak a teremben a meccsünk után. Pezsgőztek, boroztak söröztek az emberek. Ez is jól jelzi, hogy milyen tehetős klub a francia együttes!" – ezt még a gallok földjén mesélte Katzirz Dávid, a Pick játékosa.

Azt már nyáron, a sorsoláskor tudni lehetett, hogy a MAHB, azaz a Montpellier Agglomération Handball együttese kiemelkedik a BL A csoportjából. Nem véletlenül vezetik a gallok a csoportot. A szakemberek a németországi Final Fourba várják a franciákat, akik a romániai fiaskó óta nem tudnak hibázni, minden meccsüket megnyerték a bajnokságban, a Champions League-ben is.

Fotó: Segesvári Csaba
Fotó: Segesvári Csaba

Minden poszton remek játékosokkal rendelkeznek, a kapuban a színes bőrű Karaboue, a szélen a cseh Sobol, a francia klasszis Guigou, átlövőposzton a tunéziai Hmam, a szlovén Kavticnik, beállóban az őserő, szintén tunéziai Tej, irányítóban pedig a világ egyik legismertebb kézilabdása, Nikola Karabatic alkotja a kezdőcsapatot. És akkor még a cserepadon ott van Sztojinovics, Accambray, Juricek, Karabatic testvére, Luka.

Ha a névsort végigfutjuk, akkor lehet, hogy többen azt mondják, és állapítják meg, hogy a Pick Szegednek esélye sem lesz vasárnap a győzelem megszerzésére.

Sportszerűen

Franciaországban, Montpellier-ben a hazai közönség jelesre vizsgázott. A gall drukkerek, amikor kijött a Pick Szeged melegíteni a pályára, hatalmas tapssal köszöntötték a magyar csapatot. Amikor megérkezett a 14 fős szegedi szurkolótábor, akkor minden francia drukker megtapsolta őket, integetett feléjük. Megható és hihetetlenül sportszerű pillanatok voltak ezek. A Pick-szimpatizánsok két kissrácot meg is jutalmaztak ezért a cselekedetért, nekik adták a sálukat. A szegedi publikum most viszonozhatja ezt, megmutathatja, hogy a Tisza-parti közönség is a fair play híve.

A kinti, montpellier-i meccsen is volt sansza Dragan Djukics együttesének. Csak a ziccerek és hetesek kimaradtak. Hat éve, 2003-ban sem sok esélyt adtak a Picknek a Montpellier ellen. Akkor nyert a Pick. Pedig a galloknál akkor is játszott egy bizonyos Nikola Karabatic. A világ egyik legjobb játékosának nincsenek kellemes emlékei Szegedről, csak reménykedni tudunk, hogy most sem lesznek.

Danijel Andjelkovics, a Pick Szeged csapatkapitánya: – Nagyon vártam már ezt a pillanatot, hogy újból pályára léphessek. Egy sportolónak a legrosszabb érzés, ha sérülés miatt nem játszhat. Szörnyű volt a lelátón nézni a meccseket, a társakat. Nem tagadom, legszívesebben bementem volna a pályára játszani. Milyen a vállam? Még nem olyan, mint régen. Bombagólokra ne számítson senki. De azt ígérem, ha játszom, minden erőmmel azon leszek, hogy nyerjen a Pick Szeged.

Katzirz Dávid, válogatott átlövő: – Napról napra jobb a lábam, néha még picit fáj a vádlim, de ott leszek a pályán. A Montpellier a favorit, de lehet esélyünk a győzelemre. A csapat napról napra egyre jobban összerázódik, sokat vagyunk együtt, edzünk, DVD-zünk, elemzünk. Olyan csapategység formálódik, ami a jövő szempontjából lehet fontos. A közönségre most nagyon nagy szükségünk lesz. Ha szeretnénk továbbjutni a csoportból, akkor a Montpellier-t is meg kell próbálni legyőzni.

Zubai Szabolcs, a Pick Szeged válogatott beállósa: – Úgy érzem, hogy minimum egy pontot szerzünk, de a győzelem sem elérhetetlen. Mindenki bizakodó a csapaton belül, nagyon várjuk a meccset. Montpellier-ben is megvoltak a helyzeteink, azonban ezeket elrontottuk. Az edzések mellett mindennap megnéztünk egy-egy felvételt a franciákról. Djukics mester egyénre szabott feladatokat adott, maximálisan felkészít a Montpellier-ből. Most már rajtunk a sor!

Olvasóink írták

56 hozzászólás
 • 56. ultra 2009. november 23. 12:51
  „A komplett vezetőség(Lele, Pistrui, Rea, Ujhelyi) takarodjon el, szétbaszták a csapatot !”
 • 55. pinkfloyd60 2009. november 23. 09:55
  „Sok emberrel hadakoztam itt a magyar-idegenlégios kérdésben is,de csak magamat tudom ismételni,nincs sem magyar,sem szegedi tehetséges utánpotlás. Aki magyar és megfelelne a kivánalmaknak (2hely a bajnokságban ,de ugy ,hogy végig partiban legyünk a Veszprémmel) az mind német,és spanyol ,francia,szlovén csapatokban játszik élő szerződéssel. A kivásárlásuk egy vagyonba kerülne,NA EZÉRT VAGYUNK RÁSZORULVA AZ IDEGEN LÉGIOSOKRA!!!!”
 • 54. pinkfloyd60 2009. november 23. 09:46
  „Hello! Elég sok ember reállisan látja a dolgokat. Jövöre egy teljesen új csapatot kell felépitenünk. Andjelkovicsnak,Krivokapicsnak, Katzirznak,Herbertnek, Oszmajicsnak, Kosnak, 2010-ben lejár a szerzödése,és akit még a vezetés is szivesen marasztalna NEM BIZTOS,HOGY MARAD!!!”
 • 53. Buksi 2009. november 23. 08:52
  „Uraim, legyünk azért tisztába, hogy jövöre már nem fog itt játszani sem Krivó, talán még Deni sem. Remélem Katzirc is talál magának másik csapatott. Akkor tehát ki is marad ?
  Kos, vagy talán egy felelötlen Nenadity??!!!
  Ja, és kit tud majd megvenni a PICK ? Bjelis szintü játékosokat !

  A magyar játékosok zömme is külföldre menekül ! Tehát marad a román, szerb, ukrán, kazah játékos kinálat !

  Ez a realitás!

  Tehát hagyuk ezt a ics-vics ezést és legyünk hállásak, hogy ezek a játékosok legalább küzdenek az eredményért!”
 • 52. zehn 2009. november 23. 08:28
  „Kedves xene! Az ingyenességgel a játék minőségére céloztam ,nem az anyagiakra.De ezt te is tudod.”
 • 51. varosi 2009. november 23. 07:02
  „és ebbe a pick szegedbe önti a város számolatlanul a pénzt. De hátha ebben is eljön az elszámoltatás időszaka”
 • 50. xene@freemail.hu 2009. november 22. 23:54
  „Yossarian, be tudod linkelni a jövő évi verseny-kiírást? Előre is köszi!”
 • 49. Délmadár 2009. november 22. 22:19
  „Úgy gondolom ezt a évet fel kellen adni!
  A bl-ben nem vagyunk képesek a 4. helyet megszerezni.
  a bajnokságban a Veszprám a pályaelőnét kihasználj, akkor bajnok lesz. A Dunafert pedig megverjük.

  fel kell építeni a csapatot.
  Ehhez egészséges jó szellemű játékosok kellnek.
  Marjanac - Zvizekj, Katzirc, andelkovics, (Nenadics), Zubai- Krivokapics (-15 kg), Ghinea).
  Oszmalics, Herbert a két védekező, Kellene igazolni a világ végéről is egy beállóst.
  (Nagyon sajnálom Djurkovicsot)”
 • 48. Yossarian 2009. november 22. 21:51
  „sokat javult az elmúlt néhány hétben a Pick játéka. olcsó poén, de ennyit tesz egy jó edző.
  a korábban Maticcsal elképzelés, stratégia nélkül pályára lépő gárda végre játszik újra. és mostmár ment a dolog a második félidő feléig. legalább. az igazán dühítő, hogy nem így állna a gárda BL-ben, ha a nagyeszű PL nem ragaszkodott volna Matkéhoz, és a szezon kezdete előtt hoztak volna egy jó trénert.
  csakhogy a baj nagyobb mint gondolnánk. a BL versenykiírása jövőre változik, és ettől kezdve Magyaro. már csak egy csapatot indíthat majd. tehát olyan gárda kell, amely simán veri majd a Veszprémet, oda-vissza. különben nincs BL indulás. ahoz pedig kell venni egy komplett csapatot. mert szinte minden posztra kell valaki.
  no de midől?
  szükség lenne egy pénzeszsákra. egy olyan szponzorra, amely nagyságrendekkel többet tud adni, mint a szeviép. mert az csak aprópénz. viszont nemzetközi indulás nélkül nehéz tőkeerős támogatót találni. a KEK, meg az EHF kupa pedig kevés.
  szóval kaki van rendesen. nem tudom lesz-e ebből kiút?”
 • 47. xene@freemail.hu 2009. november 22. 21:10
  „"ha hibázol vagy kifizeted vagy megcsinálod a szabadidődbe újra..."...... vagy ami még rosszabb, kirúgnak....

  Szépen kivágtad magad tobacco, de a sportban az a baj, hogy ott nem lehet "kijavítani" a hibá(ka)t! Esetünkben 1 meccs van, s vagy nyersz vagy vesztesz vagy döntetlent játszol....többek között ebben is különbözik a sport a "halandó állásoktól". Ha sportoló volnál, önként lemondanál a fizetésedről, ha rosszul teljesítesz?
  Lehet itt csavarni a szavakat, hogy "kifizeted vagy megcsinálod a szabadidődbe újra..."
  De te visszaadod, visszaadnád a fizetésed, ha rosszul dolgozol?

  "mennyiért"
  Mennyiért? Ott voltál a "pénzosztásnál"?”
 • 46. pinkfloyd60 2009. november 22. 21:07
  „Hello! Az sem elhanyagolhato tény,hogy 1.5 millo euro, vagy 4 millio euro,(és ez is tavalyi adat) .A közvetitésben elhangzott,hogy 2-3 éven belül nagyon komoly csapatot akarnak a Franciák összehozni. 10-ezres aréna épitését is elkezdték!!! 1.3 Millio euroért vásárolták nyáron Karabaticsot, Kavticniket!!!!”
 • 45. tobaccoroad 2009. november 22. 20:55
  „xene látszik nem dolgoztál még maszeknál ha hibázol vagy kifizeted vagy megcsinálod a szabadidődbe újra...
  Ezek a "játékosok" kb napi 4 órát foglalkoznak a "szakmájukkal" és ezt mennyiért is ....
  De xene lelével nem tudunk vitatkozni a fórumon mi ahhoz kevesek vagyunk...”
 • 44. xene@freemail.hu 2009. november 22. 20:50
  „Azt meghatározni, hogy ki játszik rosszul eléggé relatív.....
  Tegyük fel sérülésből jön vissza valaki....attól gondolom nem várható el, hogy 20 gólt dobjon.
  Vagy hogy határozzuk meg a kapus teljesítményét, ha gyönge előtte a védelem???

  Látom itt sok tisztességes, becsületes ember van.
  Mi van ha a főnökötök azt mondaná nektek, hogy a teljesítményetek az utóbbi hónapokban felér a 0-val???
  Akkor INGYEN DOLGOZNÁTOK????”
 • 43. barkasz 2009. november 22. 20:46
  „Turofánk??Akkor nevezz meg re kikez hoznál helyettük,aki elérhető??”
 • 42. tobaccoroad 2009. november 22. 20:44
  „Ne a tulaj vállalja át hanem azok a játékosok akik ilyen teljesitménnyel magukra veszik a pick kenőmájas mezét...”
 • 41. xene@freemail.hu 2009. november 22. 20:40
  „"Ma viszont ingyen kellett volna beengedni a drukkereket."
  Azért azt Te sem gondolod komolyan, hogy a Sportcsarnok villany-, fűtés-, biztonsági s egyéb költségeket majd átvállalja a tulaj?”
 • 40. xene@freemail.hu 2009. november 22. 20:35
  „GOLLAM:
  "xene.... Csak igen halkan jegyzem meg,hogy a Liverpool meccsre 2500 forintba került a jegyem! Igen, az is BL. Mosolyogtató, ahogy ezt a szánalmas társaságot véded minden mérkőzés kapcsán.Mint egy bértolnok.

  Kaphattál volna jegyet 1800-1900Ft-ért is (halkan jegyzem meg)!!! Csak olvasni kellene hozzá a híreket!
  Egyébként meg LOKI-meccseken sem kaphattál sokkal többet (4 vereség ha jól emlékszem, köztük 2 zakó). Max. annak lehetsz majd a történelmi tanúja, hogy a DVSC megdönti a BL-ben kapott gólok számát!!!

  " Nem világsztárokat kell igazolnunk (sose tettük ezt!) ,hanem jó kéziseket, akiket az edző gyúr jó csapattá.Sajnálom, hogy velük kell példálóznom, de mint a Fotex. Vagy a MI 90-es évekbeli csapatunk. (ez a mostani már csak a TI "csapatotok"). Büszke vagy rá, hogy csak egyszer kaptunk ki a bajnokságban??? NO COMMENT"

  A 90-es évek már rég elmúltak....a jó játékos alatt mit értesz? A bajnokságban jó vagy a Bl-ben is?
  A mostani magyar játékosok és utánpótlás többsége BL- szempontjából hulladék sajnos...
  A jobb játékosokat meg elviszik a tehetősebb klubok......
  A Veszprém csak arról híres, hogy összeszedte a környező országok legjobb játékosait. Azon játékosoknak már volt a Veszprém előtt is NEVÜK! Nem igazoltak vakon!
  Egyébként meg miért ne lehetnék büszke arra, hogy a bajnokságban csak 1-szer kapott ki a csapat?
  Az ilyen "divat-szurkolókat" utáltam mindig is! Ha megy a szekér, akkor nyalja mindenki alfelét, ha meg nem, akkor egyből elkezd köpködni.......
  Sajnos én olyan típus vagyok, aki jóban-rosszban kitart a bajbajutott mellett...sorry”
 • 39. Turofánk 2009. november 22. 20:31
  „Ezt az Osmajicot,Herbertet ,Nenadicsot,Zubait még télen ki kellene innen rakni.Őnekik kellene fizetniük,hogy itt játszhatnak.Biztosan nagyon lelkesek edzésen és nagyon rendes emberek,de nem ide való játékosok.Katzircz meg mi a picsának áll neki bírkózni,amikor iszonyatos fizikai fölényben volt az ellenfél.Továbbra sincs kapusunk és beállósunk.”
 • 38. barkasz 2009. november 22. 20:15
  „Mintha valami megmozdult volna,de Peter Pan nem elég érett még elsö számu irányitonak,Dávidot teljesen kikapcsolták.A többi átlövö meg nem nyujtotta azt amit a tisztelt vezetőedzőjelöltek otthon a tv elött elvártak volna.Djuki rendet fog tenni de ehez idő kell,aki kicsit józan ésszel gondolkodik,az nem is vár 1hónap alatt csodát.Hajrá Pick”
 • 37. TUTI 2009. november 22. 20:09
  „kreativ!
  Nálam ez meccs fix kettes volt! De a remény örök!
  Miről is beszélsz Te?

  HARJA PICK SZEGED!”
56 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Labdarúgó NB I - Eredmények és tabella

A labdarúgó Soproni Liga 15. fordulójának vasárnapi eredménye és a tabella. Tovább olvasom