Délmagyar logó

2019. 01. 16. szerda - Gusztáv -1°C | 8°C Még több cikk.

Pick Szeged: egyre kevesebb a kérdőjel

A felújított szegedi Adidas boltban jelentette be Császári Attila és Lele Ambrus, hogy a világmárkával újabb kétéves szerződést – az eddiginél is előnyösebbet – kötöttek.
Lele Ambrus ügyvezető mutatta be a Pick Szeged leendő szerelését a sajtótájékoztatón. Fotó: Frank Yvette
Két évvel ezelőtt váltott a hummelről adidasra a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata. Mielőtt még lejárna a bajnokság végén a kontraktus, úgy gondolta a két fél, hogy újabb két évre meghosszabbítja az együttműködést. Ezt Császári Attila, az egykori kiváló öttusázó, az adidas marketingvezetője és Lele Ambrus, a Pick Szeged ügyvezető elnöke jelentette be a teljesen felújított Kárász utcai márkabolt tulajdonosának, Hézső Zsoltnak a társaságában. Az esemény apropóját még egy momentum támasztotta alá, hogy a boltban már megtekinthető a legnépszerűbb szegedi csapat következő bajnokságban használatos meze.

– Örömmel konstatáltuk, hogy a kézilabda nagy világversenyein a legtöbb csapat a mi márkánkban játszott. S az is megnyugtató, hogy a női és férfi válogatottunk mellett egy olyan nagyszerű csapat játszik adidasban, mint a Pick Szeged, amelynek kívánjuk, hogy tartsa meg kiváló pozícióját a táblázaton – jelentette ki Császári Attila.

 
Tutik és kérdőjelesek

A Pick Szegednél tehát egyre kevesebb kérdőjel van, hiszen Milorad Krivokapicsnak, Ilyés Ferencnek, Nenad Perunicsicsnek, Daniel Andjelkovicsnak még a következő bajnokság végéig szóló kontraktusa van. Kérdőjeles csupán Bendó Csaba, Berta Róbert, Vadkerti Attila, Vladan Matics és Mezei Richárd és Herbert Gábor pickes tagsága.

A sajtótájékoztató végén fontos bejelentést tett Lele Ambrus:
– Lázasan dolgozunk azon, hogy a bajnokság végén lejáró szerződésű játékosainkkal szerződést hosszabbítsunk. Örömmel jelenthetem be, hogy Nenad Puljezeviccsel és Ratko Djurkoviccsal kettő plusz egy-, míg Szente Gáborral kétéves szerződést írtunk alá.

– Részemről a teljes kompromisszum érvényesült a tárgyalásnál, hiszen jól érzem magam Szegeden, jó a csapat, s korrekt a klubvezetés – jelentette ki Szente Gábor kapus, akinek tulajdonképpen jól jött a szegedi igazolás, hiszen ismét felfedezte a válogatott szövetségi kapitánya. Ami, ha a Szigetvárban marad, valószínűleg nem következik be.

– Megtaláltam a számításomat a Pick Szegedben, jól érzem magam a városban, jól kijövök a társakkal: tehát semmi sem indokolta azt, hogy klubot váltsak. Barátom, Andjelkovics is meghosszabbította a szerződését – árulta el a védekezőspecialista, Djurkovics.


hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Klasszisokkal jobb a Sopron

A kosárlabdában jártasok már a melegítés alatt megállapíthatták, hogy klassziskülönbség van a két… Tovább olvasom