Délmagyar logó

2019. 04. 19. péntek - Emma Még több cikk.

Pick Szeged: nem kell újra megműteni Mikler térdét

Fájdalmat érzett műtött térdében, ezért hazautazott a szerbiai edzőtáborból Szegedre Mikler Roland, a Pick válogatott kapusa.
Szűcs Ernő Péter, az igazgatóság elnöke a vezetőség másik két tagjával, Mezei Richárd vezérigazgatóval és Fasimon Sándorral együtt meglátogatta a csapatot a kopaoniki edzőtáborban. Ekkor derült ki, hogy nincs minden rendben Mikler térdével, és mivel nem akartak kockáztatni, velük együtt tért haza a kapus is.

- Az edzések során többször is úgy éreztem, „akad" az öt és fél hete műtött bal térdem, ami nem túl jót jelent. Szegeden már elvégezték az MRI vizsgálatot, majd a Pick csapatorvosa, dr. Szabó István egyeztetett az engem megműtő dr. Erdélyi Gáborral, és szerencsére nincs szükség újabb beavatkozásra. Pihentetni kell a lábamat, gyógyszereket szedek, és remélem, hamar elmúlik a fájdalom - mondta érdeklődésünkre Mikler Roland.

Az edzőtáborban egyéként minden a legnagyobb rendben, a csapat egy háromszor 25 perces meccsen 41-27-re legyőzte az Alexandrovác együttesét.

Szerbiában késsül a Pick Szeged.
Szerbiában készül a Pick Szeged.

- Kellemes, hegyvidéki szállodában készül a csapat, nagyon kemények az edzések. Csütörtökön például négy is volt a fiúknak, pénteken csak egy, mert aznap játszattak az edzőmérkőzést az Alexandrovác ellen. Az ellenfelet, Dusan Beocsanin szülővárosának csapatát főként fiatalok alkották. Inkább bemutató jellegű mérkőzés volt, a meccs után pedig Dusan édesapja megvendégelte az egész csapatot és a vezetőséget - mondta el a Pick honlapjának Szűcs Ernő Péter.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Búvárúszó-vb: német és orosz győzelem a zárónapon

Német és orosz győztest avattak a 20 km-es nyílt vízi felszíni úszásban, a XVI. uszonyos- és… Tovább olvasom