Délmagyar logó

2019. 06. 26. szerda - János, Pál 21°C | 32°C Még több cikk.

Problémák a bíróküldéssel

A Szeged Beton VE férfi vízilabdacsapatának legutóbbi két bajnoki mérkőzése után nem nyilatkozott a gárda edzője, Gyöngyösi András. A miértre Körtvélyessy Péter adta meg a választ.
– Trénerünkről, Gyöngyösi Andrásról tudni kell, hogy igen magas hőfokon ég, felettébb idegesítik azok a körülmények, amelyek körülveszik a vízilabdát, a csapatunkat – magyarázta Körtvélyessy Péter, a Szeged Beton VE elnöke. – A meccsek után olyan felfokozott idegállapotban van, hogy jobb, ha nem mond semmit, nehogy eltiltsák.

Nem kapott értesítést

Kásás Zoltánnak vasárnap délután a Szeged–BVSC meccset kellett volna vezetnie. Nem tette. „Sajnálom, hogy társamnak egyedül kellett fújnia, azonban nem érzem hibásnak magam, lévén, hogy nem kaptam értesítést" – nyilatkozta lapunknak a válogatott másodedzője.

Mert mostanában mesélhetne sok mindent, főleg a játékvezetésről. Helyette a klub első embere mondta el véleményét:
– Azzal mi nem kívánunk foglalkozni, hogy jogosan, vagy jogtalanul tiltották el a legjobb hazai játékvezetőket. De ha már így döntöttek, akkor annak megfelelően kellene kezelniük a kérdést. A mostani keretben is maradtak nemzetközi szintű játékvezetők. Épp ezért tartjuk elfogadhatatlannak, hogy a Szeged–Vasas meccset egy nyugdíjas és egy edző vezette. Pedig a találkozó rangadó volt a javából, arról nem is beszélve, azon a napon csak ez az egy mérkőzés szerepelt a programban. A BVSC elleni találkozónkra pedig olyan bírót küldött a szövetség, aki az egyik legnagyobb riválisunknál, az UTE-nál fiatal pólósok nevelésével foglalkozik. Ez olyan, mintha labdarúgásban az Újpest utánpótlásedzője vezetné mondjuk a Debrecen–Győr találkozót.

Többen mondták már nekem, ezek a kellemetlenségek abból adódhatnak, hogy a hat legjobb hazai gárda közül a Domino mellett csak mi voltunk azok, akik a jelenlegi elnökség cseréje mellett voksoltunk. A címvédővel nem tudnak mit kezdeni, maradtunk mi. De ez csak egy feltételezés, nem is igazán hiszek benne, de ahogy a közmondás is tartja: nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél...

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem élt az adódó lehetőséggel a Szeviép-Szeged

Szeviép-Szeged–BSE-ESMA 81–85
Zseljko Dokics: – Izgalmas meccset játszottunk,… Tovább olvasom