Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Puljezevics távozik? Gál érkezik?

Ujhelyi István nem tud róla, Lele Ambrus pedig cáfolja, hogy Puljezevicset kivásárolták, Gál Gyula pedig a Picket választotta.
Puljezevics továbbra is a Szegedet erősíti. Fotó: Karnok Csaba
Ha a vakáció miatt nem történik semmi a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának háza táján, akkor egyesek úgy gondolták, majd csinálnak. A jól értesült drukkerek körében ugyanis az a hír terjedt el, hogy Nenad Puljezevics kapust egy külföldi neves klub kivásárolta. Míg Gál Gyula, a Veszprém beállósa nem tudott megegyezni klubjával és a Pick Szegedbe tart. Igaz, hogy a volt válogatott beállót még egy évig szerződés köti a bajnokcsapathoz.

A tengerparton nyaraló Lele Ambrus ügyvezető elnököt felhívtuk telefonon, hogy mi az igazság:
– Az egész egy kitaláció. Annyi igaz az egészből, hogy Gál Gyulával már korábban tárgyaltunk, azonban csak az érdeklődés szintjéig jutottunk. Azóta megszakadt a kapcsolatunk. Puljezevics pedig éppen az idén kötelezte el hozzánk magát 2008-ig – volt a sportvezető válasza.
A biztonság kedvéért felhívtuk Vladan Maticsot is, aki amellett, hogy Kovács Péter edző segítője volt, egyfajta összekötőnek számít a szerb játékosok és a vezetés között.

– A családommal nyolc napja Görögországban nyaralok. Annyit tudok mondani, hogy jó az idő, élvezzük a tengert. Minden rendben van. Semmiféle távozásról és jövetelről nem tudok. Talán csak annyit mondanék, úgy hallottam, hogy Perics mégiscsak aláírt a Veszprémhez. A hétvégén egyébként már otthon leszünk.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A nagy Lala és a kis Lala

Laluska Balázs a Pick Szeged férfi kézilabdacsapatának saját nevelésű játékosa. Az átlövő tavaly… Tovább olvasom