Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Risztov vízilabdázni fog?

A pályafutását a közelmúltban befejező vásárhelyi-mártélyi kötődésű úszó, Risztov Éva nem szakadt el a víztől, a medencétől: elképzelhető, hogy vízilabdásként folytatja.
Tanulmányai még Budapesthez kötik Risztov Évát, és mivel hiányzott neki a mozgás, az úszás, elkezdte látogatni a Domino-BHSE női vízilabdacsapatának edzéseit. Könnyen elképzelhető, hogy lehorgonyoz ennél a sportágnál. Györe Lajost, a Domino vezetőedzőjét telefonon értük utol:
– Éva hozzávetőlegesen két hete jár hozzánk és eddig tíz edzésen vett részt. Foglalkozom vele, jól érzi magát nálunk, teljesen felszabadult, fel van dobódva és számomra most ez a legfontosabb. Hogy lesz-e belőle vízilabdás? Erről még korai lenne nyilatkozni, az út elején járunk, azt viszont elmondhatom, hogy ügyes, van gömbérzéke; a fizikai állapotát, az úszástudását és a gyorsaságát pedig nem kell külön dicsérni, ecsetelni. Ha Évának komolyak a szándékai ezzel a sportággal, akkor természetesen arra is lehetőség nyílik majd, hogy szerződést kínáljunk neki. De erről még korai lenne beszélni.

Az elmondottak szerint természetesen először az OB I/B-s, vagyis második csapatban szánnának neki – idővel – szerepet, és amennyiben ott teljesít, bizonyít, az élvonalbeli gárdában is bemutatkozhatna. Risztov Éva még nem akar nyilatkozni az ügyről.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lajtos Torinóba tart

Lajtos Szandra, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület sportolója a két kvalifikációs Világkupa összesített… Tovább olvasom