Sport

2019.06.02. 21:15

Roland Garros - Ötven perc alatt kikapott a Babos, Fucsovics kettős

Babos Tímea és Fucsovics Márton ötven perc alatt kikapott, így nem jutott negyeddöntőbe a francia nyílt teniszbajnokság vegyes páros versenyében.

mti

A torna honlapja szerint a magyar kettős az első hét játékot elvesztette a Csang Suaj, John Peers kínai, ausztrál duó elleni vasárnapi találkozón.


A folytatásban ugyan 4:4-ig tartotta magát Babos és Fucsovics, ám ezután újabb két gémet nyert, s lezárta az összecsapást az ellenfél, amelyet az Australian Open nyitókörében legyőztek Babosék. Babos - oldalán a francia Kristina Mladenoviccsal - a női párosok vetélkedésében ott van a legjobb nyolc között.


Eredmény, vegyespáros, nyolcaddöntő: Csang Suaj, John Peers (kínai, ausztrál)-Babos Tímea, Fucsovics Márton 6:0, 6:4 korábban: női páros, nyolcaddöntő: Babos Tímea, Kristina Mladenovic (magyar, francia, 2.) - Anna-Lena Friedsam, Laura Siegemund (németek) 4:6, 6:3, 6:3

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!