Sport

2013.10.20. 22:29

Rövidpályás úszó vk: Hosszú Katinka négy érmet nyert szombaton

A magyar versenyző 200 méteren a gyors- és a vegyesúszás döntőjében is az első helyen végzett, 100 méter pillangón és 200 méter háton pedig harmadik lett.

MTI

[namelink name="Hosszú Katinka"] négy érmet - két aranyat és két bronzot - szerzett az úszók rövidpályás világkupa-sorozata dohai állomásának első napján.

A világ- és Európa-bajnok magyar versenyző 200 méteren a gyors- és a vegyesúszás döntőjében is az első helyen végzett, 100 méter pillangón és 200 méter háton pedig harmadik lett. Hosszú ezenkívül két versenyszámban indult, 800 méter gyorson negyedik, 50 méter háton pedig ötödik lett.

A 400 méteres vegyesúszás fináléjában [namelink name="Verrasztó Dávid"] ezüstérmet nyert, [namelink name="Gyurta Gergely"] a negyedik, [namelink name="Földházi Dávid"] pedig az ötödik helyen végzett. 200 méteres pillangóúszásban [namelink name="Biczó Bence"] bronzérmes, Verrasztó Dávid pedig negyedik lett. 200 méter vegyesen [namelink name="Verrasztó Evelyn"] a negyedik helyet szerezte meg.

Címkék#úszás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!