Délmagyar logó

2019. 05. 23. csütörtök - Dezső Még több cikk.

Sárkányhajózás: példamutató pedagógusok

A Tiszavirág SE 2006 óta szervez versenyeket Szegeden, a Tiszán, a Boszorkány-sziget és a Maros-torkolat közötti nyolc kilométeres körpályán.
Az elmúlt tíz évben tizenegy sportágban közel ötszáz futam teljesült, 2015-ben a vitorlázás és a sárkányhajózás voltak a legnépszerűbbek. A sárkányhajócsapatokat négy csoportban (felnőtt, egyetemi, közép- és általános iskolás) külön értékelték, az iskolás csapatok ünnepélyes eredményhirdetésének a Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Ipari Szakképző és Általános Iskolája mint az évben a legeredményesebb csapatot nevező intézmény adott otthont.

A dobogó felső fokára a Krämmer Erika és Simon Attila által szervezett pedagóguscsapat állhatott, amely az első helyezettnek járó 30 ezer forintos pénzjutalomról lemondott, és abból egy móravárosi és két József Attila általános iskolás diákcsapatot nevezett be a jövő évi iskolai regattára.
 
A 2015. évi iskolai sárkányhajóregatta végeredménye, középiskolás csoport: 1. SZISZSZI pedagóguscsapata (csapatkapitányok: Krämmer Erika és Simon Attila), 2. SZKKVSZI Krúdy Gyula Tagintézmény (Serfőző Szabolcs), 3. Hansági Ferenc Szakközépiskola (Szabó Krisztián), általános iskolás csoport: 1. Kossuth Lajos Általános Iskola, Szőreg (Kecse-Nagyné Bánszki Zsuzsa), 2. Dózsa Általános Iskola (Szabó Edit), 3. Helen Doron Nyelviskola, Szekszárd-Paks (Imre Edina).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Teke: majdnem kétszázan

Teke: majdnem kétszázan
Ma 10 órakor kezdődik az újszegedi teke- és bowlingcentrumban a 14. BB Mentor-kupa nemzetközi pénzdíjas férfi egyéni teke világranglista-verseny. Tovább olvasom