Délmagyar logó

2019. 02. 17. vasárnap - Donát -2°C | 12°C Még több cikk.

Sego bemutatkozott: a MOL-Pick Szeged új játékosa kedveli a spanyol edzőket

Sego bemutatkozott: a MOL-Pick Szeged új játékosa kedveli a spanyol edzőket Marin Sego (balról) a szegedi újságírók előtt mutatkozott be. Fotó: Frank Yvette
Tegnap Szegeden járt a MOL-Pick Szeged új szerzeménye, Marin Sego. A horvát válogatott kapus a BL-győztes lengyel Kielcétől érkezik Juan Carlos Pastor csapatába. A háromgyermekes édesapa izgalommal várja a bemutatkozást.
– Kedvelem a spanyol edzőket – válaszolt arra az újságírói kérdésre a MOL-Pick Szeged horvát válogatott kapusa, Marin Sego, ami arról szólt, hogy a Plocknál, a Kielcénél és a Szegednél is hispán mesterrel dolgozott, dolgozik.
 

Marin Sego bemutatkozik!

Közzétette: Mol-Pick Szeged Kézilabdacsapat – 2016. június 29.


– A családommal költözöm Szegedre – folytatta a mondandóját az idén BL-győztes hálóőr –, nagyobbik lányom újrakezdi az általános iskola első osztályát. Örömmel fogadtam el a MOL-Pick ajánlatát, tudom, hogy hova, és milyen patinás csapathoz igazolok.
A kapus névjegye

Születési idő: 1985. augusztus 2.
Születési hely: Mostar
Magasság: 194 centiméter
Klubjai: Ljubuski (2002–2006), Cakovec (2006–2008), Zagreb (2008–2012), Plock (2012– 2014), Kielce (2014–2016), MOL-Pick Szeged (2016–)
Legjobb eredményei: egyszeres Bajnokok Ligája-győztes, négyszeres horvát bajnok, kétszeres lengyel bajnok.
Sego szerdán előbb a Dóm Hotelben megtartott sajtótájékoztatón, majd orvosi vizsgálaton vett részt. Feleségével érkezett Szegedre.

– Nyilvánvaló, hogy megkönnyíti a beilleszkedésem, hogy két honfitársam is a Picket erősíti. Denis Bunticcsal együtt játszottam a Kielcében, Alen Blazeviccsel pedig kiváló a kapcsolatom. A többieket sem kell bemutatni, hiszen ellenfélként már játszottam ellenük.

Hosszabb lengyelországi profiskodás után érkezik a kétszeres magyar bajnok, EHF-kupa-győztes Szegedhez.
– Eddig ellenfélként tapasztaltam meg azt a hangulatot – zárta a beszélgetést Sego –, amit a szegedi szurkolók teremtenek. Elhihetik, hogy ez félelmetes, és most jó érzés lesz, hogy minket és engem biztatnak majd. Döntő volt Szegedre igazolásomban Juan Carlos Pastor edző is, akit nagyon jó szakembernek tartok. Nem félek attól, hogy nem áll össze gyorsan a csapat, most ez lesz a legfontosabb, hogy a bajnoki és BL-rajtra tökéletesen összerázódjunk. Sok jó játékos található a keretben, ezért merem azt mondani, hogy jó és egységes csapat leszünk.

 

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Edzőpáros dolgozik Mórahalmon

Edzőpáros dolgozik Mórahalmon
Vojnics-Zelics Szasa a kispadon, Magyar György a pályán - így néz ki a labdarúgó NB III-ba osztályozóval feljutott Mórahalom megújult szakmai stábja. Tovább olvasom