Délmagyar logó

2019. 04. 24. szerda - György Még több cikk.

Selyben második, Hódi harmadik

Fábiánsebestyénben a nemzetközi lovasversenyen Selyben Zsolt a második, míg Hódi Ká- roly a harmadik helyen várja a kettes fogatok második versenyszámát, a maratont.
A fábiánsebestyéni nemzetközi lovasverseny, amely egyben Világkupa-forduló és a magyar bajnokság első futama, első két napján a díjhajtást bonyolították le. Az érdeklődés középpontjába a kettes fogatok vetélkedése került, hiszen ebben a versenyszámban az első válogatót is tartották, ugyanis Lengyelországban lesz az idei világbajnokság.

– Jobban szerettem volna a második napon versenyezni, de a számítógép úgy sorsolt ki, hogy harmadiknak kellett bemutatnom a díjhajtás gyakorlatát. Végül is elégedett vagyok a teljesítményemmel. A lovak jó formában vannak, így bízom benne, hogy a maraton- és az akadályhajtásban sikerül jobban megszorítani a szám világbajnokát, Lázár Vilmost – mondta Selyben Zsolt.

Eredmények, díjhajtás, kettes fogatok: 1. Lázár Vilmos (Lázár Lovaspark) 38,78, 2. Selyben Zsolt (Vásárhelyi Lovas Klub) 45,06, 3. Hódi Károly (Szegedi Fesztivál SE) 45,57, 4. Farkas László (Érd) 46,98, 5. ifj. Juhász László (Bugac) 47,36, 6. Kalmár László (Kecskemét) 49,15.
Négyes fogatok: 1. Daniel Würgler (Svájc) 44,67, 2. Lázár Zoltán 44,80, 3. Móró Lajos (mindkettő Szilvásvárad) 54,27, ...13. Kecskeméti László (Mindszenti LK) 88.

Ma kilenc órától a közönség számára is látványos versenyszámban, a maratonhajtásban mérik össze tudásukat a résztvevők.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A vereség nem jár egyedül

A női kézilabda NB I rájátszásában nem jártak sikerrel a Csongrád megyei csapatok: az 5–8.… Tovább olvasom