Délmagyar logó

2019. 01. 21. hétfő - Ágnes -2°C | 2°C Még több cikk.

Süli Róbert: Függőben

"Emlékeznek? Karpov–Kaszparov függőben! A 80-as években megszokott dolog volt, hogy a sporthírekben ezt olvassák be egy-egy sakkmérkőzés után. A mai fiatalok nem is tudják, hogy létezett még ilyen..."
Emlékeznek? Karpov–Kaszparov függőben! A 80-as években megszokott dolog volt, hogy a sporthírekben ezt olvassák be egy-egy sakkmérkőzés után. A mai fiatalok nem is tudják, hogy létezett még ilyen. A 60. lépés után függőben maradt a parti, másnap folytatták a bábuk „tologatását". A függőben már a múlt, a számítógép megjelenésével megszűntek a függő partik, igaz, amúgy sem sok értelme volt a folytatásnak, mert a legtöbbször remi lett a vége. Persze hogy az, hiszen a szekundánsok egész éjszaka elemezték az állást, így a versenyzők felkészülten ültek asztalhoz. A '90-es években lett vége a függőnek, ma már nem létezik. A napokban a nagy öregek hozták fel a témát a Gellértben, amiről utána órákig beszélgettek. A diskurzus nem maradt függőben.

Olvasóink írták

  • 2. FOCI1 2008. július 12. 07:14
    „Hétfőn a Tisza Volán labdarúgói megkeszték a felkészülést,sok távozóval,és rengeteg tehet séges SZEGEDI fiatallal.
    ROBI!! a fenti téma is megérne akkora terjedelmet,mint a Függben cimű gyöngyszem.”
  • 1. kicsillag 2008. július 12. 06:39
    „Ez az év sport cikke!!!
    A cím jó, de nem lehetne megvalósítani? Mert ha csak ilyen semmitmondó cikkeket tud írni, akkor Süli urat is fel lehet függeszteni újságírói állásából!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lajtos Szandra korija a szemétben

Lajtos Szandra, a Szegedi Korcsolyázó Egyesület válogatott versenyzője január 2-án súlyos… Tovább olvasom