Délmagyar logó

2018. 12. 11. kedd - Árpád -1°C | 5°C Még több cikk.

Szedeák: fél áron lehet szurkolni

Szedeák: fél áron lehet szurkolni Wirth Ádám (fehérben) bizakodó a Falco elleni bajnok előtt. Fotó: Kuklis István
A Naturtex-SZTE-Szedeák NB I A csoportos férfi kosárlabdacsapata akcióval kedveskedik szurkolóinak: a vasárnap 18 órakor kezdődő, Falco elleni bajnokira fél áron mehetnek be azok, akik bemutatják a mai Szeged-Veszprém kézilabdameccsen felhasznált belépőjüket. Kell is a buzdítás, mert nem lesz könnyű dolguk a szombathelyiek ellen.
Nyerni kellene! Alighanem ez motoszkál minden Szedeák-szurkoló fejében, amikor a Falco elleni, vasárnap 18 órakor kezdődő bajnokira gondol. A szezont két vereséggel kezdte a szegedi csapat, az első siker megszerzése pedig mindig fontos a játékosok lélektana miatt.

Nem lesz könnyű, sőt! Bár a Falco már összeszedett két vereséget idegenben, az nem véletlen, hogy másfél hete, hazai pályán 113–81-re „agyonverték" az Atom-erőműt. Amerikai légiósuk, a kettes poszton játszó Darrin Govens 44 pontig jutott, azaz rá nagyon oda kell figyelni.

– Nagyon nehéz meccset várok. A Falcónak minden évben kiváló csapata van, és ez idén sincs másként: a légiósaik mellett négy magyar válogatottjuk van – mondta a klub Facebook-oldalának a Szedeák irányítója, Wirth Ádám, aki az idei két bajnokin összesen 22 percet játszott.

– Ettől függetlenül hazai pályán szeretnénk meglepetést okozni, és megszerezni első győzelmünket. Ami biztos, hogy ezért mindent megteszünk! A hét elején kemény, futós edzéseink voltak, de a második felében már a taktika és a frissítés került előtérbe. Mindenki nagyon elszánt.

A Körmend elleni nyitófordulóban ezren foglaltak helyet az újszegedi sportcsarnok lelátóin, és a szurkolók biztatására most is szükség lesz. A Naturtex ráadásul akcióval készült: aki a jegyvásárláskor megmutatja a mai, Szeged–Veszprém kézilabdameccsen felhasznált belépőjét, fél áron mehet be a Falco ellen.

– Remélem, hogy az előző hazai mérkőzésünkhöz hasonlóan most is sokan kilátogatnak a sportcsarnokba, és buzdítanak minket. Bízom benne, hogy sikerül meghálálni a bizalmukat – tette hozzá a 23 esztendős Wirth.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

ContiTech FKSE-Algyő: Algyőn is rangadó

Telt házas és izgalmas mérkőzésre van kilátás a ContiTech FKSE-Algyő otthonában, ugyanis a férfi kézilabda NB I/B-ben szintén hibátlan Ferencvárost fogadja Dankó Ervin legénysége. Tovább olvasom