Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | 0°C Még több cikk.

Szendreyé a Fesztivál-kupa

A 15 megszerezhető éremből hatot nyertek a házigazdák, így elmondható, az ALC Szeged számára jól sikerült a hétvégén megrendezett Fesztivál-kupa asztalilabdarúgó-torna.
– Remek hangulatban telt a verseny, volt olyan indulónk is, aki a Délmagyarországban megjelent cikk hatására leporolta a padláson tárolt hatvanas évekbeli csapatát, és benevezett a minősítés nélküli kategóriába – mondta a versenyről Deme Gyula, az ALC Szeged elnöke.

A felújított versenyasztalok jól vizsgáztak a hétvégén. Fotó: Schmidt Andrea

A felújított versenyasztalok jól vizsgáztak a hétvégén.
Fotó: Schmidt Andrea


– Összesen harminc induló vett részt a küzdelmekben, a Csongrád megyei Maroslele mellett Komlóról, Szigetszentmiklósról és a határon túli Óbecséről is érkeztek. Az eredményekkel is elégedettek lehetünk, bár Dávid László ötödik helye csalóka: sokáig az élen állt az első osztályú küzdelmekben, ám egy döntetlen miatt végül lecsúszott a dobogóról. Ebben a kategóriában egyébként a világbajnok, a korábban 10 éven keresztül szegedi színekben szereplő Szendrey Tibor nyert – értékelt.
Az ALC Szeged sportolói legközelebb augusztus végén „állnak asztalhoz", amikor egy erdélyi nemzetközi tornán lesz jelenésük.

Hat érem, három arany

Fesztivál-kupa, az ALC Szeged eredményei, elsőosztály: 5. Dávid László. Másodosztály: 3. Gyenes Gábor. Harmadosztály: 1. Papp-Takács Sándor, 2. Németi Csaba. Minősítés nélküli kategória: 1. Samu Krisztián, 2. Olajos Csaba. Utánpótlás kategória: 1. Aszalós Attila.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Reflektor, 2010. 07. 20.

Tovább olvasom