Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Szeresd a várost

A 6. T-Com vivicittá városvédő futás mezőnye Szeged szimbólumát jelentő Dóm térről április 2-án 11 órakor rajtol, és a város legszebb részein (Kárász utca, Tisza-part) megtett 3,4 km-es táv után oda is tér vissza.
A 6. T-Com vivicittá városvédő futás mezőnye Szeged szimbólumát jelentő Dóm térről április 2-án 11 órakor rajtol, és a város legszebb részein (Kárász utca, Tisza-part) megtett 3,4 km-es táv után oda is tér vissza. A futás mellett a helyszínen felállított játszóház – digit város, mászófal, – berendezéseit a család apraja-nagyja is kipróbálhatja a verseny délelőttjén. A verseny indulói között T-Com-, Rauch-, Timex-ajándékokat sorsolnak ki.

A verseny egyben a szegedi tudományegyetemi karok közötti bajnoksággá bővül. A karok 10 fős csapatai (5 nő 5 férfi) között a karonkénti 3 legjobb férfi- és női versenyző idejének összevetésével hirdetnek eredményt. Minden induló a szegedi dóm sziluettjével egyedileg emblémázott magentaszínű pólót kap ajándékba. Előnevezésre március 31-éig van lehetőség. A nevezési díj 300 forint személyenként, de az iskolák csoportos – minimum 10 fős – nevezés esetén 100 forint kedvezményt kapnak diákonként az előnevezés során. Azok a testnevelők, akik a kollektív nevezés feltételeinek megfelelően legalább 15 főt beneveznek, baseballsapkát és Török Ferenc Pergamen című könyvét kapják ajándékba, akik 50 főt beneveznek, egy pólót is kapnak.

A legtöbb, de legalább 50 főt benevező három szegedi és három nem szegedi iskola 30–25–15 ezer forint sportszervásárlási lehetőséget kap. Nevezni egyébként a verseny napján is lehet 8.30-tól a Dóm téren kialakított versenyközpontban, de már 400 forint ellenében.

Bővebb információ a Szeged Városi Sportigazgatóság (6726 Szeged, Temesvári krt. 33.) 62/549-970-es telefonszámán kérhető, vagy a www.futanet.hu honlapon olvasható.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Negyedik lett a Szeviép-Szeged a Magyar Kupa döntőjében

Az elmúlt hét végén Sopronban rendezték meg a női kosárlabda Magyar Kupa négyes döntőjét. Az… Tovább olvasom