Délmagyar logó

2019. 02. 16. szombat - Julianna, Lilla -2°C | 10°C Még több cikk.

Szívesen játszana a Pickben

Bajusz Sándor még sérülten is vállalta szerdán a játékot, csakhogy a szegedi drukkereknek bebizonyítsa, a tudása nem kopott meg, és helye lenne még a Pickben. Nem rajta múlott, hogy a PLER vereséget szenvedett.
Bajusz Sándor (2-es). Fotó: Gyenes Kálmán
– A bemutatásnál ugyanakkora tapsot kapott, mint a szegedi kedvencek. Hogyan fogadta ezt a szurkolói gesztust?

– Megható volt, hogy nem felejtettek el, és jólesett, hogy nem eltávozottat látnak bennem. Igaz, én még mindig szívesen játszanék a Pick Szeged színeiben.

– Találgathatok? Ez azt is jelenti, ha most megkeresnék, visszajönne?

– Erről nehéz beszélni. Senki nem keresett meg, pedig elérhető vagyok, még a telefonszámom sem változott meg. Egyébként ha őszinte akarok lenni, akkor teketória nélkül igent mondanék. Nem akarom fényezni magam, de a játékommal bebizonyítottam, hogy még „bírom" a kézilabdát, és megfelelek a legkomolyabb elvárásoknak is. Most már élvezem a játékot.

– Úgy tudtam, hogy sérült, és a mérkőzés közben is masszírozták a vádliját. Ennek ellenére vállalta a játékot.

– Két hetet pihenéssel töltöttem, mert megsérült a vádlim. Nem jött teljesen rendbe, de Szegedet nem akartam kihagyni. De nagyobb volt az akarat, mint a fájdalom. Egyébként nagyon fontos mérkőzés előtt állunk, szombaton Debrecenben lépünk pályára, és ezért gondoltam azt, hogy a Pick elleni összecsapás jó lesz az arra való felkészülésre. És kaptam egy medvepuszit is.

Maticsot megműtötték

A csapatorvos, Szabó István jól diagnosztizált, amikor azt mondta: Vladan Maticsnak eltört a kézközépcsontja. Aztán a makói kórházban Lipták doktor ezt igazolta is. Tegnap délelőtt pedig dr. Varga Endre az új klinikán megműtötte a balszélső kezét. A kezelőorvos szerint Kovács Péter edző négy hétig lesz kénytelen nélkülözni játékosát.

– Hogy érzi magát a PLER-Airportban?

– Köszönöm, nagyon jól. Nekem is, és Kotormán Attilának is jól megy a játék. Megértők és segítőkészek a klubvezetők. A nyomás kisebb, mint Szegeden volt. Számomra az lenne az ideális, ha ott játszhatnék, ahol a vállalkozásom is van. Egyébként a fuvarozás mellett az Oskola utcában nyitottunk egy gyermekruházati boltot is.

– Engedjen meg egy utolsó kérdést: ki nyeri a bajnokságot?

– A Veszprém már tavaly sem a volt régi. Ha Andjelkovics nem sérül meg, vagy a bajnokságot, vagy a kupát a Pick nyeri. Most ugyanez érvényes, ehhez azonban minden szegedi játékosnak maximálisat kell nyújtania.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Pick több, mint egy kézilabdacsapat

Március 26-án az újszegedi sportcsarnokban Fenyő Miklós-koncertet szervez közös összefogással a… Tovább olvasom