Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Szívesen segítenek

Mint már arról lapunkban beszámoltunk, nagy bajban van a Szegedi VSE két szakosztálya. November 1-jétől ugyanis a birkózók és a cselgáncsozók utcára kerülhetnek, mert a nagyon magas fűtési költségek miatt bezárják a klub első emeleti öltözői mellett a sportcsarnokot is.

Mint már arról lapunkban beszámoltunk, nagy bajban van a Szegedi VSE két szakosztálya. November 1-jétől ugyanis a birkózók és a cselgáncsozók utcára kerülhetnek, mert a nagyon magas fűtési költségek miatt bezárják a klub első emeleti öltözői mellett a sportcsarnokot is. Ám adódott egy lehetőség, amely a dzsúdósok további létét, működését és versenyzését is biztosítaná. Ez pedig a Szegedi Judo SE, amely szívesen befogadná a cselgáncsozókat.

– Harminc évig a Szegedi VSE-ben sportoltam, ám egy esztendeje alapítottam egy magánegyesületet, a Szegedi JSE-t, amely önálló költségvetéssel, egyelőre támogató nélkül dolgozik. Az idén már vannak komoly eredményeink: két magyar bajnoki cím Füzesi Alexandra és Szabó Csaba, valamint egy junior ezüstérem Bürgés Milán révén.
Szívesen fogadjuk a Vasutas-klub versenyzőit és edzőit, ezt a szándékot pedig már írásban is jeleztem az SZVSE vezetésének, egészen pontosan Ludvig Zoltán ügyvezetőnek. Ha minden igaz, ez az ötlet a november 10-én esedékes közgyűlésen napirendre is kerül. Együttműködünk már egy másik klubbal, a Szatymazi SE-vel, amely egyfajta nevelő szakosztályként működik Kovács Szabolcs irányításával. Megfelelő központunk van a Kálvária sugárúton, így tényleg szívesen látnánk bajba jutott edzőt és gyereket egyaránt – nyilatkozta az SZJSE mindenese, Bürgés Mihály.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tönkreverték a Bélapátfalvát

A férfi teke szuperligában ismét 8:0-ra verte aktuális ellenfelét, a Bélapátfalvát a Ferroép-Szeged.… Tovább olvasom