Délmagyar logó

2019. 03. 24. vasárnap - Gábor, Karina 4°C | 20°C Még több cikk.

Szolnokon lesz az első kajak-kenu válogató

Javában zajlanak a munkálatok a Maty-éren. Az augusztus 17. és 21. között a Szeged melletti pályán rendezendő síkvízi kajak-kenu világbajnokságra épül-szépül az olimpiai centrum, a beruházások megfelelő ütemben zajlanak.
Javában zajlanak a munkálatok a Maty-éren. Az augusztus 17. és 21. között a Szeged melletti pályán rendezendő síkvízi kajak-kenu világbajnokságra épül-szépül az olimpiai centrum, a beruházások megfelelő ütemben zajlanak. A sportolók is szeretik a létesítményt, ám tegnapi információnk szerint a versenynaptárban kihirdetett hivatalos program ellenére mégsem Szegeden, hanem Szolnokon bonyolítják le május 19–21-én az első ifjúsági és felnőtt válogatót.

– A hír igaz, az ár- és belvízi helyzet miatt sajnos az első selejtező helyszínét meg kellett változtatnia a szövetségnek. A világbajnokság megrendezését azonban egyáltalán nem befolyásolja majd ez az intézkedés – erősítette meg információnkat Horváth András, a szegedi olimpiai központ vezetője.

A hét végén is Szolnokra figyel a sportág, hiszen tájékoztatóviadalnak ad otthont a Holt-Tisza szombaton és vasárnap. A Démász-Szegedi VE természetesen népes küldöttséggel vesz részt az eseményen, így rajthoz áll Vajda Attila, Joób Márton, Fürdök Gábor, Hüttner Csaba, Sík Márton, Csamangó Attila és Börcsök Balázs is.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lengyel Roland: 11 másodpercen belül!

Aki csak a szegedi atlétika eredményeit figyeli, nem is sejti, milyen sanyarú körülmények között… Tovább olvasom