Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Szűcs Róbert marad a HFC edzője

A megyei I. osztályban is Szűcs Róbert lesz a Hódmezővásárhelyi FC edzője.
A Hódmezővásárhelyi FC elnöksége megerősítette pozíciójában a vezetőedzőt, így a következő szezont is Szűcs Róbert irányításával kezdheti meg a csapat - írja a klub honlapja.

Az augusztusban induló új szezonban is Szűcs Róbert vezetőedző lesz a Hódmezővásárhelyi FC első számú csapatának trénere, miután az elnökség meghosszabbította a szerződését. A csapatnál folytatódik az a váltás, ami már az elmúlt évben is elkezdődött. Az együttes immáron a megyei I. osztályban folytathatja a küzdelmeket, ahol a célunk az lesz, hogy a helyi kötődésű és az egyesület utánpótlásának tehetséges játékosai kapjanak lehetőséget. Többen már az elmúlt NB III-as szezonban is játéklehetőséget kaptak, ez a tendencia viszont az új szezonban még inkább jellemző lesz.

Szűcs Róbert munkáját a jövőben is Antal Krisztián segíti másodedzőként, a kapusedzőnk pedig Kovács Krisztián marad

Az egyesület elnöksége továbbá dolgozik azon, hogy valamilyen formában a Hódmezővásárhelyi FC II-es csapata is megmaradjon és részt vegyen a megyei II. osztály küzdelmeiben. Ugyanakkor fontos tény, hogy az U19-es és U17-es csapatok NB-s bajnokságban való szerepeltetése prioritást élvez, így még kérdéses, hogy a kettes számú felnőtt csapat el tud-e indulni az új szezonban.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárhely az úszók Mekkája: a Gyarmai Dezső Sportuszodába minden válogatott sportoló hazajár

Vásárhely az úszók Mekkája: a Gyarmai Dezső Sportuszodába minden válogatott sportoló hazajár
Közel 20 éve járnak Vásárhelyre edzőtáborozni a világversenyek előtt a legjobb magyar úszók. Ezúttal… Tovább olvasom