Délmagyar logó

2019. 02. 22. péntek - Gerzson -3°C | 10°C Még több cikk.

SZVSE–Szeviép: Már nem sok kell

Szerda este utolsó ülését tartotta a Szegedi Vasutas Sportegyesület jelenlegi elnöksége. Az előzmények ismeretében kérdéses volt, hogy a testület mennyire lesz konstruktív a Szeviép–SZVSE ingatlancsereügyben.
Az irodába lépve a még hivatalban lévő elnök a „Huszár Zoltán, még SZVSE" mondattal mutatkozott be, ezzel is utalva arra, hogy a mai tisztújító közgyűlésen nem jelölteti magát.

Az ülést már a tájfutók szakosztályvezetője, Szokol Lajos vezette, a napirendi pontok között a közgyűlés előkészítését és az ingatlancserével kapcsolatos fejleményeket nevezte meg. A Szeviép ugyanis kedden este új ajánlattal állt elő. A cég a korábbi Felső Tisza-parti tételeket egy ezer négyzetméteres székházzal, illetve birkózó-, valamint öltözőkomplexummal és további anyagi támogatással toldotta meg.
A levezető elnök szerint a javaslat kapcsán feltétlenül további tárgyalásokra van szükség, arról 24 óra leforgása alatt nem lehetett dönteni.

– Egyelőre nem mondhatunk sem határozott igent, sem egyértelmű nemet – fogalmazott Szokol Lajos. – Több szakosztályunk van, és néhány kollégával még nem tudtuk megbeszélni a friss információkat. Elöljáróban annyit mindenképpen elárulhatok: ez az ajánlat jóval kedvezőbb, mint az előzőek, és már nem sokat kell hozzátenni, hogy elfogadjuk.

A nyolctagú elnökség jelen lévő hat tagja – Huszár Zoltán, Szokol Lajos, Ludvig Zoltán, Rácz Sándor, Szögi Lajos és Molnár László – egyetértett abban, hogy a Szeviéppel zajló tárgyalásokat a szoros pályázati határidő figyelembevételével folytatják.

A jelek szerint a konstruktivitás nem hiányzik, de nem állítható, hogy a többi már csak formalitás.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rapatyi a bajnokság végéig marad

A késő délutáni edzést követően, az esti órákban egyeztetett az ASA-HNKC NB I-es női… Tovább olvasom