Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Téli szünet a megyekettes csapatoknál (8. rész): a becsületükért játszott a Csanytelek

Lassan munkába lendülnek a Csongrád megyei II. osztályú labdarúgó-bajnokság csapatai is. A téli szünet alatt körbejárjuk, hogyan készülnek a résztvevők a tavaszi folytatásra. Sorozatunkat a Csanytelekkel folytatjuk.
Csupán a zöld asztal mellett maradt bent a megyei II. osztályban a Csanytelek, hiszen a gárda az előző szezonban utolsó helyen végzett. Az új idény azonban komoly változásokat hozott a klubnál, a kispadra visszatért Dósa-Rácz Pál, akinek vezetésével remek őszt produkált a csapat, így a kilencedik helyről várhatja a folytatást.

– Egy olyan alagútba indultunk el, amelynek nem tudtuk, hogy mi lesz a vége, de jól haladunk a fény felé – kezdte Dósa-Rácz Pál. – Elsődleges feladatnak a védekezés rendbetételét tekintettem, de a saját becsületünkért kellett játszanunk, meg kellett mutatnunk, hogy a tavalyi év egy óriási tévedés volt a részünkről. Az edzéslátogatottságon javítanunk kell, de jól teljesítettünk ősszel – összegzett a Csanytelek trénere.
Remek őszt zárt a csanyteleki labdarúgócsapat, bíznak a jó tavaszban. Fotó: Csanyteleki SC
Remek őszt zárt a csanyteleki labdarúgócsapat, bíznak a jó tavaszban. Fotó: Csanyteleki SC
A keret tagjai január 22-én kezdték meg a felkészülést a tavaszi idényre, a rajt előtt várhatóan három edzőmeccset játszik a csapat, a megyenégyben szereplő második számú csapat mellett a Pálmonostora és a Szentes II. ellen. A keret is bővülhet, Tóth Attila Deszkről térhet vissza a csapathoz, míg Tóth József Szőregről teheti át székhelyét Csanytelekre.

– Nagyon tisztességes és korrekt vezetőséggel dolgozhatok, ez a siker – mert az őszi eredményünket annak tartom – mindenkié, az első számú vezetőtől a szertárosig. Szeretném, ha nagyobb létszámban látogatnának ki a szurkolók a mérkőzéseinkre, várjuk a drukkereket, hogy közösen legalább megtartsuk ezt a kilencedik helyet. Tisztában vagyok vele, hogy a bizalmat vissza kell szereznünk, ezért voltak fontosak az utolsó mérkőzések, amelyeket sikerült itthon megnyernünk, fontos győzelmeket arattunk. Szeretném, ha újra az lenne, mint korábban, amikor vezetésemmel feljutottunk a megyei I. osztályba, hogy büszkeség töltse el azt, aki csanyteleki futballista – zárta Dósa-Rácz Pál.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tovább gyakoroltak - Vereséggel kezdett a Szeged-GA Törökországban

Számos edzőmérkőzést játszottak a Csongrád megyei labdarúgócsapatok. Tovább olvasom