Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Tisza volános diadalok Olaszországban

A Rimini mellett található Cesenaticóban rendezték meg a hagyományos Italy Cup nemzetközi utánpótlás labdarúgótornát. A viadalon remekelt a Tisza Volán SC, a szegediek mindhárom korosztálya tornagyőztes lett.
Hatalmas élményekkel gazdagodva érkeztek haza Cesenaticóból a Tisza Volán SC ifjú labdarúgói. A gyerekek a világbajnokságot nyert Olaszországban bizonyították be, nem érdemes végleg leírni a magyar futballt. A szegediek három korosztállyal vettek részt a hagyományos Italy Cup nemzetközi viadalon, és azon túl, hogy remekül érezték magukat a tengerparti kisvárosban, a győzteseknek járó serleget is hazahozták.


A legkisebbek, az 1996-ban születettek egy évvel idősebbek között játszottak. Ez nem látszott meg a zöld gyepen, a volánosok (Szabó Gergő, Szőllősi Dániel, Fodor Dániel, Molnár Csaba, Zsótér Donát, Juhász Roland, Szélpál Norbert, Szentes-Bíró Tamás, Csíszár Kende, Lázár Bence, Kántor Máté, Tanács Roland, Mendebaba Szása, Pintér Ferenc, Hegedűs Viktor, Czéfó Krisztián; edző: Hüvös Gábor) az olasz Pescia és Bakia, valamint a lengyel Gumka előtt a legjobbnak bizonyultak.

Az 1994-ben születetteknek (Szabó Marcell, Csala Róbert, Puhalák Levente, Kertész Balázs, Forró Attila, Csete Balázs, Márki Kornél, Gulyás Barnabás, Csiszár Richárd, Zámbó Dániel, Varga Kristóf, Szucskó Zsolt, Szűcs Dávid, Gera Ádám, Szalma Gergely, Birtyik Bence; edző: dr. Tóth János) angol, francia és olasz vetélytársuk előtt hódították el a serleget.

A legidősebbek, az 1992-ben születetteknek (Bánóczki Dániel, Bányai Patrik, Burány Ármin, Domonkos Ferenc, Farkas Márk, Fülöp Csaba, Kádár Máté, Kormányos Kolos, Lajkó Ádám, Major László, Militár Iván, Nacsa Péter, Papp Dávid, Sarnyai Róbert, Szovics Zoltán, Szvoboda Szabolcs, Vágó Fanny, Vágó Levente; megbízott edző: Halász Krisztián) elsőségéhez sem férhetett kétség, ugyanis mind a hat meccsüket magabiztosan megnyerték, ráadásul a 22–1-es gólkülönbségük is önmagáért beszél.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Edzőtábor után mérkőzések

A kunfehértói edzőtábor után felkészülési találkozók következnek a Ferroép-Szeged BL- és Vk-győztes… Tovább olvasom