Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Tizedik verseny, tizedik forduló

A szegedi Motor-Art SME szeptember 10-én (vasárnap) rendezi meg tizedik motokrosszversenyét, mely az idei amatőr kupasorozat tizedik fordulója lesz.
A technikai sportok kedvelői már megszokhatták, és az év elején előre beírhatták a naptárjukba, hogy szeptember elején motokrosszversenyre „kell menni" a szegedi Öthalmi úti pályára. Ebben az esztendőben minden a tízes szám körül forog: a Farkas János elnök vezette Motor-Art SME szeptember 10-én tizedik viadalát rendezi meg, és ez egyben az amatőrök kupasorozatának tizedik fordulója. A szervezők több mint száz „porfelhőlovag" részvételére számítanak a 125 és 250 kcm-es kategóriában; hiszen a bajnokság már a hajrájához érkezett, éppen ezért mindenkinek minden pontra szüksége lehet a minél jobb helyezés elérése érdekében.

A házigazda Motor-Art SME-t a következő sportolók képviselik majd a megmérettetésen: Márta Ferenc, Nagy János, Jakobecz Zoltán, Liszka Richárd, Talmajer Gábor, Tasner Ferenc (mind 250 kcm), Dömösi Ferenc (125 kcm szenior – 63 évével ő a mezőny legidősebbje!), Zámbó Mihály, Balázs György, Jáger Zoltán, Csányi Attila, Lovászi Tibor, Czeglédi Lajos, Jakob Béla, Pekárik László (utóbbiak mind 125 kcm), és Borza Tibor (125 kcm szenior). Kovács Zoltán és a klubelnök fia, Farkas Márk sérülés miatt nem indulhat a versenyen.

A pálya vonalvezetése, nehézségi foka nem változott, vagyis maradt a nagyon magas színvonalú, komoly felkészültséget igénylő. A karbantartási munkálatokat az egyesület elvégezte. Az edzések vasárnap 9-től 12 óráig lesznek, míg a futamokra 13-tól 17 óráig kerül sor.
A Városőrség által biztosított szokásos ingyenes buszjárat ezúttal is az érdeklődők rendelkezésére áll, a Szeged Plaza parkolójából indul 11, 12 és 13 órakor.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Szentes is nyert

A szegedi Első Beton mellett a Legrand-Szentes is győzelemmel rajtolt a futsal NB I-ben. Koncz Zsolt… Tovább olvasom