Délmagyar logó

2019. 02. 18. hétfő - Bernadett -1°C | 12°C Még több cikk.

Tóth Enikő: Nem a fiam kezdte, először Boldizsár arcába térdeltek bele a víz alatt!

A 16 éves fiú édesanyja igazat adott a szegedi serdülők edzőjének abban, hogy olyan korban vannak most a gyerekek, hogy nincsenek tisztában az erejükkel. De nem Boldizsár kezdte az adok-kapokot.
- Sajnálom a történteket, és sajnálom mindkét fiút - mondta lapunknak Tóth Boldizsár édesanyja. Tóth Enikő elmondta, vasárnap ő is benn volt a szentesi kórházban a szegedi pólós fiúnál, Zatykó Leventénél, és beszélt a szegedi edzőkkel is. Leventének mielőbbi gyógyulást kíván.

- Nem állítólag kapott rúgást a fiam a víz alatt, hanem ez tény! Valóban megrúgta térddel Levente Boldizsárt a víz alatt. De úgy beletérdelt az arcába, hogy Boldizsár fél foga ott maradt a medencében. Mindezzel azt szeretném mondani, hogy nem Boldizsár kezdte az adok-kapokot! Amikor a fiam feljött a víz alól, dühében ütött - mondta Tóth Boldizsár édesanyja.

Tóth Enikő elmondta, hogy a centerként játszó 16 éves fia száz kilós, és igazat adott Fodor Ádámnak, a szegedi serdülők edzőjének abban, hogy olyan korban vannak most a gyerekek, hogy nincsenek tisztában az erejükkel. - Jártunk fogorvosnál, és kiderült, hogy Boldizsár 1-es fogának fogbélkamrája kinyílt a rúgástól. Fájdalmas, hosszan tartó kezelés elébe nézünk. Legkevesebb hat hétig járunk majd fogorvoshoz, aki előbb kiveszi a gyökereket, majd felépíti Boldizsár fogát - nyilatkozta lapunknak Tóth Enikő.

Mint megírtuk, mentő szállította kórházba vasárnap délután a szentesi uszodából azt a szegedi vízilabdás fiút, akit megütött egy szentesi pólós. A játékvezető és a szegedi edző feljelenti a szentesi pólóst brutalitása miatt. Mindez serdülőmeccsen történt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petrovszki duplázott

A szegedi Squash Club Szabadidőközpontban rendezték a Decathlon amatőr felnőtt tollaslabdaversenyt, amelyre 23 nevezés érkezett a Dél-Alföld több városából. Tovább olvasom