Délmagyar logó

2019. 07. 18. csütörtök - Frigyes 15°C | 25°C Még több cikk.

Újabb itthoni tesztmeccs: Ma 17 órakor MOL-PICK Szeged-Dabas

Ma 17 órakor immár második edzőmeccsét játssza a felkészülési időszakban a MOL- PICK Szeged férfi kézilabdacsapata.
A Dabas elleni összecsapást is ingyen lehet megnézni, így minden bizonnyal ismét népes szurkolósereg támogatja majd a csapatot. 15 órától lehet bérletet vásárolni a jegypénztárban. Mirko Alilovic a nagy rivális Veszprém együttesétől igazolt a szegedi alakulatba. A pickhandball. hu-nak nyilatkozott a horvát válogatott hálóőr. 

– Az elmúlt hét évben ellenfélként léptem pályára az újszegedi sportcsarnokban, szerdán viszont már nem. Sokszor kézilabdáztam már itt, tudtam, mi vár rám. Nagyon meleg volt a csarnokban, de nagyszerű érzés itt játszani. Nehéz volt az edző- tábor, keményen dolgoztunk. Roglán az erőnléti felkészülésen volt a hangsúly. Vártuk már a mérkőzéseket, most már a kézilabda és a taktika kerül főszerepbe az edzéseken. Részt veszünk néhány tornán, amelyeken csiszolhatjuk a játékunkat a szezonkezdetig.
A MOL-PICK Szeged ma újabb tesztmeccset játszik hazai pályán. Fotó: Karnok Csaba
A MOL-PICK Szeged ma újabb tesztmeccset játszik hazai pályán. Fotó: Karnok Csaba
Alilovic családjával, feleségével és két gyermekével költözött Szegedre. 

– Jól érzik magukat itt, elégedettek a várossal. Ez a legfontosabb számomra. Pár hete vagyunk itt, így nem sikerült még teljesen felfedeznünk Szegedet. Csinosítgatjuk a házunkat, bár ezzel még nem végeztünk, mert nagy a kánikula, és megvárjuk, hogy hűvösebb legyen picit, amikor már lehet kint dolgozni.

A Szeged a jövő héten Lengyelországban szerepel tornán, ahol csütörtökön és pénteken lép pályára. Előbb 15 órakor a Kalisz, majd pénteken 18 órakor a Plock lesz az ellenfele.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kapás Bogi üzent Vásárhelynek

Kapás Bogi üzent Vásárhelynek
Szép és számunkra különösen kedves gesztust tett Kapás Boglárka és edzője, Virth Balázs: üzentek… Tovább olvasom