Délmagyar logó

2019. 01. 19. szombat - Sára, Márió -4°C | 4°C Még több cikk.

Vadkerti itthon folytatja a felkészülést

Skaliczki László, a svájci Európa-bajnokságra készülő magyar férfi kézilabda-válogatott kapitánya szűkítette keretét, s Vadkerti Attila tegnaptól már a Pick edzéseit látogatja.
– Annak ellenére, hogy már a levegőben lógott: a szélsők közül köszönik meg az eddigi munkát, nagyon rosszulesett, hogy engem választott a kapitány, de végül is beletörődtem. Megnyugtatott, hogy az eddigi munkámmal elégedett volt. Sőt Skaliczki László közölte velem, a jövőben is számít rám, s most is első számú tartalékként bármikor beugorhatok – mondta a Pick Szeged balszélsője, Vadkerti Attila, aki már tegnap délelőtt bekapcsolódott csapata edzésébe.

Ha lehet ilyet leírni, nem is annyira Vadkerti kiesése, mint a Veszprém jobbszélsőjének, Tombor Csabának az elküldése jelenthet igazán meglepetést. A Pick Szegedből továbbra is élvezi a kapitány bizalmát Ilyés Ferenc, Lendvay Péter és Szente Gábor. A keret pénteken Pulára a Horvát-kupára utazik, amelyen a házigazdákon kívül Szlovénia és Németország vesz még részt.

Dobozi Iván, a Pick Szeged technikai vezetője közölte tegnap a hírt, hogy sikerült három előkészületi mérkőzést lekötniük. Most csütörtökön 16 órától az újszegedi sportcsarnokban a Békést fogadja Kovács Péter edző kissé tartalékos gárdája. Majd a jövő szerdán 11 órától a Népfürdő utcai Tromos-pályán játszanak Mezeiék a PLER-rel. Végül pedig január 25-én hazai pályán a szerb bajnok, Vojvodinával mérkőznek a Tisza-partiak.

– Úgy egyeztem meg Perunicsiccsel, hogy a héten már megpróbál a labdás edzésekbe is bekapcsolódni. Egyébként két foglalkozást betegség miatt Mezei is kihagyott, de a hétfői tréningen már a többivel készült – mondta Kovács Péter edző.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Zapletán egyre érettebb játékos

Igen népes mezőnyben óriási csatában mindössze egyetlen fával maradt le a dobogóról a… Tovább olvasom