Délmagyar logó

2019. 01. 20. vasárnap - Fábián, Sebestyén -4°C | 2°C Még több cikk.

Vajda Attila: kenus, reklámarc, egyetemista

Egyéves támogatói szerződést kötött tegnap a Brothers Steakhouse-ban a Démász- Szegedi VE olimpiai bajnok kenusa, Vajda Attila, valamint a budapesti székhelyű, az olimpiák vízi eseményeinek rajtgépeit szállító Polaritás-GM Kft.
Bár egyáltalán nincs versenyidény, Vajda Attila igen elfoglalt ember. A Démász-Szegedi VE olimpiai bajnok kenusa sűrűn ingázik Szeged és Budapest között, különböző eseményeknek, felkéréseknek tesz eleget – szombaton például az egyik kereskedelmi csatornán főzni tanulhatunk tőle –, az SZTE fogorvos-tudományi szakán többek között kémiát, fizikát tanul. Röviden összefoglalva: órarenddel a zsebében jön, megy, intézkedik.

Tegnap pedig aláírt. Méghozzá egy olyan szerződést, amely alapján a budapesti székhelyű Polaritás-GM Kft. egy évig támogatja a felkészülését. Mit is kell tudni erről a cégről? Például azt, hogy az athéni, majd a pekingi olimpián is a vízi események rajtgépeinek gazdája volt. És így lesz 2012-ben, Londonban is. Mert a napokban írták alá azt a szerződést, amely alapján az angol fővárosban négy év múlva rendezendő ötkarikás játékokon megint az említett káefté lehet a rajtgépek felelőse.

Grand József (balról) és Vajda Attila megállapodása egyelőre egy évre szól. Fotó: Miskolczi Róbert
Grand József (balról) és Vajda Attila megállapodása egyelőre egy évre szól. Fotó: Miskolczi Róbert

– Attilával Curitibában ismerkedtem meg, aztán Athénban már együtt örültünk az olimpiai bronzának, míg Pekingben azt mondtam neki, egy egész ország reményét hozta vissza az első, Kínában szerzett magyar arannyal – mondta a jövőre negyedszázados évfordulóját ünneplő cég ügyvezető igazgatója, Grand József.

Vajda nemcsak szponzoráltja, hanem reklámarca is lesz a cégnek, amely DigiTrainer néven kifejlesztett egy olyan, edzést segítő műszert, amely minden információt rögzít a versenyzőről, majd azt eljuttatja a trénernek. Vajda lesz az is, aki elsőként próbálhatja ki a szerkezetet.
– Fontos lépés ez az életemben, de azt gondolom, a sportágnak és az országnak is – mondta a leendő reklámtevékenységéről Vajda.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hungerit MetalCom-Szentes: pont az éllovastól

Bravúros játékkal pontot szerzett hazai pályán a női vízilabda OB I-ben a Hungerit MetalCom-Szentes,… Tovább olvasom