Délmagyar logó

2018. 12. 10. hétfő - Judit 2°C | 8°C Még több cikk.

Válogató a vb-re

Ma és holnap Szegeden randevúznak az ország legjobb lövészei, mert a megyeszékhely ad otthont (a lőtér és az Etelka sori munkacsarnok) a második világbajnoki válogatónak.
Ma és holnap Szegeden randevúznak az ország legjobb lövészei, mert a megyeszékhely ad otthont (a lőtér és az Etelka sori munkacsarnok) a második világbajnoki válogatónak. Húsz klub kétszáz versenyzője mérkőzik meg egymással, és a mezőnyben ott lesznek a szegedi és a vásárhelyi sportolók is.

A házigazda egyesület, a Szeged Városi Lövészklub indulói közül Borbély Erzsébetnek (junior korcsoport, puska), testvérének Borbély Katalinnak (junior korcsoport, puska) és Mónus Ágnesnek (felnőttek, sportpisztoly) van reális esélye a zágrábi vb-n való szereplés kiharcolására.

Érdekesség, hogy ez sikerülhet a serdülőkorú Rimovszki Dávidnak is, aki az első válogatón az 5. helyen végzett. Nagy fegyvertény lenne, ha ilyen fiatalon ott lehetne a junior-világtalálkozón. A másik megyei klub, a Hódmezővásárhelyi Polgári Lövészegylet sportolói közül Babély Ádám (junior korcsoport, sportpisztoly) állhat eséllyel lőállásba.

A program mindkét napon és mindkét helyszínen reggel 8 órakor kezdődik.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Koncz a legjobb edző

A futsalidény végeztével a bajnokságok legjobbjait köszöntötték a Magyar Labdarúgó-szövetség… Tovább olvasom