Délmagyar logó

2018. 12. 14. péntek - Szilárda -3°C | 3°C Még több cikk.

Vasárnap Cora-futás

A Szeged Városi Sportigazgatóság vasárnap rendezi meg a 7. Cora utcai futóversenyt.
Ha május, akkor Cora-futás. A Szeged Városi Sportigazgatóság a Cora hipermarkettel karöltve az idén is megrendezi – hetedik alkalommal – a Cora utcai futófesztivált Szegeden a Széchenyi téren, az eseményre május 21-én kerül sor. Az eredeti kiíráshoz képest egy órával később kezdődik az esemény.

Az 5,2 kilométeres táv mezőnye 11 órakor rajtol, és a következő útvonalat kétszer kell teljesítenie a vállalkozó kedvűeknek: Széchenyi tér Szeged étterem felőli úttest–Takaréktár utca–Tisza Lajos krt. jobb oldali forgalmi sáv–Dózsa utca–Stefánia–Oskola utca–Dóm tér Somogyi-könyvtár felőli útszakasz–Aradi vértanúk tere–Jókai utca–Dugonics tér–Kárász utca–Klauzál tér–Kiss Menyhért utca–Széchenyi tér. A családi (egy szülőnek és egy hölgynek lennie kell a trióban) csapatok versenye 12 órakor startol, a famíliáknak a fordítóknál és a célban egymás kezét kell fogniuk. Nekik 1,5 km-t kell kocogniuk. A 2,6 kilométeres verseny 12.30-kor rajtol, ebben vesznek részt az iskolai csapatok is, ennek a mezőnynek a fentebb már közölt útvonalat egyszer kell teljesítenie. Az eredményhirdetés előreláthatóan 13 órakor kezdődik, a szervezők a futamok dobogósait jutalmazzák, az első négyezer résztvevő emblémázott pólót kap ajándékba.

Az eseményre előzetesen személyesen az újszegedi sportcsarnok első emeleti 110-es termében lehet jelentkezni, hétköznap 9-től 15 óráig. A helyszínen is lehet még nevezni a Széchenyi téren felállított versenyirodában 8 órától az aktuális rajtok előtti egy óráig. Meg kell említeni, hogy az útvonalon szombaton 18 órától vasárnap 13 óráig megállni tilos táblák figyelmeztetik az autósokat, míg a vasárnap 11 órától 13-ig a fenti útvonalot nem használhatják a gépjárművek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Janics Natasa maximalista

A tájékoztató kihagyásával a hétvégi válogató lesz a Démász-Szegedi VE kétszeres olimpiai bajnok… Tovább olvasom