Délmagyar logó

2019. 01. 22. kedd - Vince, Artúr -4°C | -1°C Még több cikk.

Vb-döntő a Kisstadionban

A Délmagyarország napilap szervezésében holnap 18.30-kor lejátsszuk Szegeden, az újszegedi Kisstadionban a labdarúgó-világbajnokság döntőjét.
Lapunk újságírói és kollégái mellett a Rádió 88-ból és a Szeged TV-ből kapnak szerepet játékosok. 

Teljes a MOL-PICK Szeged szurkolóinak csapata is. Nem térnek el a megszokott viselettől, így kék mezben futnak majd ki a Kisstadion gyepére. 

Bizony, nagypályán játszanak egymással a csapatok, és kiderül, hogy csütörtök este Szegeden ki lesz a világbajnok. Az viszont csak szerda este, a második elődöntő után tudhatjuk meg, hogy ki milyen néven szerepel majd a meccsen.  

A nézők a nem mindennapi hatvan percet ingyen tekinthetik meg. 

Mindkét csapat keretet hirdetett a 2×30 perces meccsre, amelyet Rácz László vezet majd.
 
A MOL-PICK Szeged-szurkolók kerete: Radics Tamás, Hetesi Endre, Pálfi Zsombor, Szarka Attila, Gál Attila, Buza Roland, Papp Kornél, Révész István, Csató József, Grodiczki István, Balog Péter Roland, Molnár T. Nataniel, Gyetvai Antal, Frank Ádám. 

A Délmagyarország kerete: Teleki Zsolt, Vajgely Pál, Papp Zoltán, Horváth Levente, Göröncséri Attila, Környei Bence, Mádi József, Fekets Tibor, Gyúrós István, Bagdi Zoltán, Süli Róbert, Süli András, Bigors István, Hamar Zoltán, Tóth Ákos. Edzők: Arany T. János és Suki Zoltán.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csordultig telt az elődöntőre a Délmagyarország-Hági Szurkolói Klub - Szegedi kollégák randevúztak

Csordultig telt az elődöntőre a Délmagyarország-Hági Szurkolói Klub - Szegedi kollégák randevúztak
A Délmagyarország sportrovata immár harmadik alkalommal szervezte meg a szegedi sportújságíró-találkozót. Tovább olvasom