Délmagyar logó

2019. 07. 23. kedd - Lenke 19°C | 30°C Még több cikk.

Végig bírták szusszal a Hungerit-Szentesi VK játékosai

Végig bírták szusszal a Hungerit-Szentesi VK játékosai
Százszázalékos mérleggel, három csoportmérkőzés után a hazai felkészülési torna döntőjét is megnyerte a Hungerit-Szentesi VK női vízilabdacsapata.
Eredmények, csoportmérkőzések:
Hungerit-Szentesi VK–Szerbia 12–8, a szentesi gólszerzők: Perez 3, Kudella 2, Mandics 2, Kövér-Kis 2, Mihály, Kádár, Szabó K. Kassa–Horvátország 5–11.

Szerbia–Horvátország 5–10.

Hungerit-Szentesi VK–Kassa 16–4, a szentesi gólszerzők: Perez 3, Dömsödi 3, Káris 2, Szabó K. 2, Kudella 2, Mihály 2, Kövér-Kis, Héri.

Hungerit-Szentesi VK–Horvátország 16–11, a szentesi gólszerzők: Mihály 4, Kudella 3, Kövér-Kis 3, Mandics 2, Perez 2, Dömsödi 2.

Kassa–Szerbia 3–14.

Bronzmérkőzés: Szerbia–Kassa 17–5.

Döntő: Hungerit-Szentesi VK–Horvátország 14–8, a szentesi gólszerzők: Kudella 5, Perez 3, Kövér-Kis 2, Szabó K., Mihály, Kádár, Dávid.

Szentesen edzőtáborozott a horvát és a szerb női válogatott, valamint a szlovák Kassa, hozzájuk csatlakozott a Hungerit, így bonyolították le két és fél nap alatt a felkészülési tornát. A Hungerit-Szentesi VK magabiztos győzelmeket aratott, négy színvonalas meccsel készülhettek a január 26-i Ferencváros elleni, elhalasztott bajnoki találkozóra.

– Minél több játékosunknak próbáltunk lehetőséget adni ezen a felkészülési tornán – mondta Vidumanszky László, a Hungerit-Szentesi VK vezetőedzője.

– Ebbe beleszólt, hogy szombaton OB I/B-s mérkőzést is rendeztek, de megoldottunk minden feladatot. Sikeres tornán vagyunk túl, annak külön örülök, hogy 100%-os teljesítménnyel az első helyen végeztünk. Kevésbé ismert csapatok ellen, éles meccshelyzetben akartuk gyakorolni a taktikánkat, amellyel a bajnokságban is pontokat szeretnénk szerezni.

Összességében jól szolgálta a felkészülésünket ez a két és fél nap, szuper dolog, hogy végig bírtuk szusszal. Van még min javítanunk, de elégedett vagyok a tornán látottakkal.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy jó könyv kizökkenti: Kárász Anna az év női sportolója

Egy jó könyv kizökkenti: Kárász Anna az év női sportolója
Sorozatunkban mindennap bemutatunk egy díjazottat, ezúttal az NKM Szeged négyszeres világbajnok kajakosa, Kárász Anna következik. Tovább olvasom