Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

Volános óévbúcsúztató

Az újszegedi sportcsarnokban tegnap egész délutánt betöltő eseményen búcsúzott el az óévtől a Tisza Volán SC labdarúgó-szakosztálya.
Fotó: Gyenes Kálmán
A megyei I. osztályban szereplő felnőtt csapattal összesen tizenhárom korosztályos labdarúgógárdát foglalkoztat a Tisza Volán SC. Ez összesen 285 igazolt futballistát jelent. A legkisebbeknek, az óvodásoknak (2000/2001-ben születetteknek) Molnár Tiborné „Csacsa", a '99-eseknek Kispál Csaba, a '98-asoknak és a '92/B- seknek Lednitzky András, a '97- eseknek Puskás Csaba, a '96- osoknak Hüvös Gábor, a '95-ösöknek Bóka Ferenc, a '94-eseknek dr. Tóth János szakágvezető, a '93- asoknak Molnár Tibor, a '92-eseknek Apró Attila, az U17-eseknek Protity Sándor, az U19-eseknek dr. Buchholcz Gábor, míg a felnőtteknek Vágó Attila az edzője.

– A 2005/2006-os évadban a legidősebb labdarúgóinkból álló csapatunk a felnőtt megyei I. osztályban indult el – magyarázta Halkó Pál szakosztályvezető. – Emiatt át kellett szervezni a csapatainkat. A srácok többségének idősebb korosztályokban kellett játszaniuk, így a szezonvégi eredmények valamivel elmaradtak a várttól. A nyártól azonban visszaállt a „régi menetrend", lényegesen sikeresebbek vagyunk, mint egy éve ilyenkor. A legjobban arra vagyunk büszkék, hogy ismét adtunk az országos korosztályos válogatottakba játékosokat: Nacsa Péter és Vágó Levente az U15-ös, míg Popovics Bertold az U16-os nemzeti gárdában kapott lehetőséget. Összességében elmondható: soha rosszabb esztendőt.


Díjazottak

A focigála a már szokásos díjesővel zárult. A már bajnokságban játszó utánpótlás korú játékosok közül az év legjobbjának Baji Renátót ('89-ben született) választották, ő vehette át az alapító Szalai Istvántól a Szalai-vándorlabdát. A Tisza Volán kölyök reménység-vándordíjat Szélpál Norbert ('96) érdemelte ki, míg az év edzője Protity Sándor lett. Az eseményen a futsalválogatottban idén bemutatkozott Csúri Csabát, Puskás Csabát és Németh Lászlót is megajándékozták, valamint köszöntötték a 70 éves Nemes Istvánt, Szeged egykori híres labdarúgóját. 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Biliárdverseny, majd jövőre

A szervezők tájékoztatása szerint technikai okok miatt elmarad a ma 16 órára meghirdetett… Tovább olvasom