Délmagyar logó

2018. 12. 17. hétfő - Lázár, Olimpia -10°C | 0°C Még több cikk.

A Beckham házaspárt is megtérítik a szcientológusok?

David és Victoria nem beszélnek az ellentmondásos egyházhoz fűződő viszonyukról, de az amerikai bulvársajtó szerint a volt Spice Girl vallási témájú könyveket kapott a filmsztártól és feleségétől.
David Beckhamet minden jel szerint "megtéríti" Tom Cruise, a szcientológia egyház egyik legismertebb hollywoodi tagja.

Az angol focistáról és feleségéről, Victoriáról régóta tudott, hogy Amerika-imádók: első gyermeküket például New York egyik negyede után Brooklynnak nevezték el. Bekcham a múlt héten jelentette be, hogy elhagyja a Real Madridot, és a nyáron Kaliforniába szerződik. Meg nem erősített értesülések szerint öt évre szóló 250 millió dolláros szerződést ír alá a Los Angeles Galaxyvel.
A nagyításhoz kattintson a képre

Tom Cruise nagy szerepet játszott Beckham Amerikába csalogatásában, és nem kizárt, hogy a futballista és felesége lesz a szcientológia egyház következő trófeája. Beckham a hét végén azt mondta, a Mission: Impossible filmek sztárja sokat segített neki abban a döntésben, hogy az Egyesült Államokba költözzenek. "Egy órán át beszélgettünk tegnap éjszaka, meg tegnapelőtt is" - mondta vasárnap Beckham, aki feleségével együtt közeli barátja Tom Cruise-nak és hitvesének, Katie Holmesnak.

David és Victoria a nyilvánosság előtt nem beszélnek az ellentmondásos egyházhoz fűződő viszonyukról, de az amerikai bulvársajtó szerint a volt Spice Girl vallási témájú könyveket kapott a filmsztártól és feleségétől.

Beckham és Cruise két éve találkozott egymással először egy partin, feleségeik azóta szinte elválaszthatatlan társakká váltak, rendszeresen utaznak párizsi divatbemutatókra, és sokszor látták őket együtt Los Angeles-i szórakozóhelyeken. Ennek fényében nem meglepő, hogy Victoria a pazar Cruise-villától alig öt háznyira nézett ki magának lakhelyet Beverly Hillsben.

A szcientológia egyházat az 1986-ban elhunyt amerikai Ron Hubbard, ponyvaregények és tudományos fantasztikus művek szerzője alapította 1953-ban. A Guinness-rekordok könyve szerint Hubbard tavaly a világ legtöbbet publikált és legtöbb nyelvre lefordított írója volt.

Az általa lefektetett "alkalmazott vallásfilozófiai" axiómák betartása az emberi lélek állapotának javulásához szükségesek. A szcientológia hívői szerint Hubbard "technikája" révén kapcsolatba kerülhetnek múltbeli énjükkel és azokkal a traumákkal, amelyek a jelen kudarcaihoz vezettek, ezáltal kezelni tudják életük problémáit.
A nagyításhoz kattintson a képre

Katie Holmes állítólag több ízben beszélt a Hubbard-féle hitről Victoriának, aki fő célpontja lehet a nem titkoltan világsztárokat toborzó, nagy tagsági díjat felszámoló gazdag szcientológia egyháznak. A szcientológia egyház Los Angeles-i szóvivője nem erősítette meg, hogy Bekchamék "érdeklődnének az egyház iránt", mint mondta, nem az ő tiszte erről beszélni.

A szcientológia egyház másik ismert, ugyancsak hollywoodi képviselője John Travolta filmszínész, aki egykor úgy nyilatkozott, "a szcientológia nagymenőt csinált belőlem".

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Delmagyar.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

DNS-teszttel deríthetik ki Ullrich ártatlanságát

A bonni ügyészség DNS-teszttel kíván egyértelmű választ kapni arra a kérdésre, hogy a német Jan… Tovább olvasom